Juriul a dat verdictul în cazul procesului dintre Johnny Depp și Amber Heard. Cine a câștigat

Juriul a dat verdictul în cazul procesului dintre Johnny Depp și Amber Heard. Cine a câștigat
Johnny Depp a câștigat procesul împotriva fostei soții, Amber Heard

Procesul dintre Johnny Depp și Amber Heard s-a încheiat, după mai bine de șase săptămâni de audieri. Jurații din Farifax, Viriginia, au revenit cu un verdict în acest caz. Cine a câștigat?

Johnny Depp a câștigat procesul împotriva fostei soții Amber Heard

Johnny Depp a câștigat procesul său de milioane de dolari împotriva fostei soții, după ce juriul din Virginia a decis că un articol publicat în anul 2018, publicat de The Washington Post, este defăimător.

Depp a dat-o în judecată pe Heard pentru 50 de milioane de dolari pentru un articol „la persoana întâi”, care ar fi fost scris de ea, publicat în The Washington Post în luna decembrie a anului 2018. Amber Heard se referea la ea însăși drept „o figură publică care reprezintă abuzul domestic”.

Articolul publicat de Heard nu conținea numele lui Johnny Depp, însă el a susținut că este un exemplu de „defăimare prin implicare”, având în vedere că unele părți se refereau la acuzații de abuz pe care ea le-a făcut împotriva lui după despărțirea lor din anul 2016.

Odată cu articolul publicat de Amber Heard și acuzațiile pe care i le-a adus indirect lui Johnny Depp, cariera actorului a avut de suferit. La sfârșitul celor șase săptămâni de audieri, echipa de avocați a actorului a cerut juriului „să-i dea viața domnului Depp înapoi”.

Aceștia au mai precizat că nu banii sunt importanți în acest caz, ci reputația și „eliberarea lui din închisoarea în care a trăit în ultimii șase ani”.

Ce au declarat Johnny Depp și Amber Heard pe parcursul a șase săptămâni

Pe parcursul celor șase săptămâni, juriul a audiat prieteni, printre care Kate Moss, fosta iubită a lui Depp, membri ai familiei, medici, terapeuți și personal din trecut și prezent, care au lucrat cu cei doi, pentru a afla adevărul.

În calitate de reclamat, Johnny Depp a fost primul care a depus mărturie, spunând că juriul este „obsedat de adevăr”. Acesta a susținut că el a fost victima abuzului domestic în timpul relație, nu invers.

Actorul a numit acuzațiile fostei soții asupra lui ca fiind „odioase și tulburătoare”, spunând că i-a distrus cariera și că, odată ce adevărul va ieși la iveală, își va „curăța” numele.

Când Amber Heard a luat tribuna, actrița a făcut mai multe acuzații de abuz fizic și sexual împotriva lui Depp, în același timp izbucnind în lacrimi în timp ce oferea explicațiile în detaliu.

De asemenea, un expert financiar a estimat că Depp a suferit pierderi de 40 de milioane de dolari, în urma acuzațiilor aduse de fosta lui soție. În cele din urmă, Johnny Depp a câștigat procesul. Acesta va primi 15 milioane de dolari, cuprinzând daune compensatorii de 10 milioane de dolari și alte 5 milioane de dolari în daune punitive.

Urmăriți Playtech.ro și pe