Cosmin și Eliza Natanticu vor da lovitura în această primăvară. Ce surprize colosale au pregătit foștii concurenți de la Asia Express EXCLUSIV

Cosmin și Eliza Natanticu vor da lovitura în această primăvară. Ce surprize colosale au pregătit foștii concurenți de la Asia Express EXCLUSIV
Ce surprize pregatesc Eliza si Cosmin Natanticu

Eliza Georgescu Natanticu și Cosmin Natanticu formează din 2009 unul dintre cele mai cunoscute cupluri din showbizul românesc. Și asta în ciuda diferenței de vârstă dintre cei doi și a ideilor care de multe ori se pot dovedi provocări greu de depășit. Nu este însă cazul în familia Natanticu, așa cum s-a demonstrat de mai multe ori în anii din urmă. „Natanticii” au arătat deja că se pot descurca în situații dintre cele mai diverse și că pot întoarce oricând cam orice situație în favoarea lor. Ce au declarat cei doi, în exclusivitate pentru impact.ro.

Eliza „s-a îndrăgostit” de o anume tehnică de respirație, însă Cosmin a râs de ea la început

Cert este că cei doi par să aibă o soluție comună de rezolvare a diferențelor de opțiuni, și anume umorul.

„E sigur că vedem lumea diferit, dar ne leagă maniera în care ne raportăm la ea. Spre exemplu, lunile trecute am descoperit o chestiunea care m-a atras din prima clipă. Este vorba despre tehnica de respirație Wim Hof.

Nu voi intra în detalii, dar pentru mine a fost ceva foarte, foarte interesant. I-am ămpărtășit opinia și lui Cosmin. El a făcut mișto de ea, a tratat-o cu umor.

L-am terorizat însă puțin cu asta, ba chiar l-am scos din zona de confort și nu m-am lăsat până nu am deschis seria cu ceva pe această temă.

Pe scurt, am filmat cum am făcut baie în gheață, fiind îmbrăcați sumar. Cert e că deși eu citisem și mă antrenasem, el a fost cel care a rezistat mai mult.

Un fel de cum spune românul, Cine sape groapa altuia, cade el cel dintâi în ea. Am găsit însă tăria amândoi să ne amuzăm de situație!”, a povestiti pe repede înainte cele întâmplate Eliza pentru impact.ro.

Eliza Natanticu spune că are deja în minte o posibilă continuare a temei, dar trebuie să-și amâne pentru o perioadă de timp materializarea ideii.

„I-am propus ca următoarea provocare să fie ceva tot din acest arsenal. Și anume, să urcăm doar în costum de baie pe munte și mai apoi să facem o baie într-o cascadă cu apă rece ca gheața.

Să vedem însă unde și când o să filmăm, fiindcă acordul îl avem deja între noi!”, adaugă aceeași Eliza.

Vara aceasta vine cu un proiect muzical special pentru jumătatea feminină a familiei

Cei doi „Natantici”, între care există o diferență de nouă ani, ea având 33, iar el împlinind 42 anul acesta, au în proiect o serie de filmulețe ce vor putea fi curând vizionate pe Internet și spun că vor încerca să surprindă de fiecare dată cu tot felul de propuneri.

„Am decis să facem episoade scurte, fiindcă lumea nu prea mai are răbdare să vizioneze tot felul de povești. Vom încerca însă să fim la înălțime”, promite jumătatea feminină a echipei.

Eliza se grăbește să adauge și faptul că cei doi soți au în pregătire și tot felul de proiecte personale. Al ei, spre exemplu, e cel legat de cariera sa muzicală.

„Puțină lume știe că pot cânta. Și încă foarte bine! Am și un band, ce-mi poartă numele, și producem momente mai mult decât agreabile.

Am prins deja câteva contracte la diverse evenimente private, unde propunem mai ales coveruri internaționale, dar și muzică de petrecere.

Și am primit multe aprecieri, inclusiv din partea unor necunoscuți care ne-au încurajat să mediatizăm mai mult ce facem. Cert e că în povestea asta, Cosmin nu se amestecă.

Deși să știți că are talent și în muzică. Mi-a făcut cândva niște cântări la chitară cu care efectiv m-a cucerit. Însă, prefer să rămână în lumea comediei lui!”, a conchis Eliza Natanticu.