Jucătorul „minune” care poate rezolva toate problemele din atacul echipei lui Nicolae Dică. „Gigi Becali, dacă este băiat deștept, trebuie să îl ia la FCSB” – EXCLUSIV

Jucătorul „minune” care poate rezolva toate problemele din atacul echipei lui Nicolae Dică. „Gigi Becali, dacă este băiat deștept, trebuie să îl ia la FCSB” - EXCLUSIV

Gigi Becali caută cu disperare un atacant, dar toate negocierile din ultimele zile sunt departe de a fi finalizate. Nicolae Dică ar fi vrut ca problema să fie rezolvată înaintea dublei cu Viking, din play-off-ul Europa Conference League. Dumitru Dragomir a vorbit, într-un interviu exclusiv acordat playtech.ro, despre problemele din lotul roș-albaștrilor și îi recomandă patronului FCSB să cumpere un jucător de la FC Argeș.

Dumitru Dragomir îi recomandă un atacant de la FC Argeș lui Gigi Becali

FCSB are în acest moment doar trei atacanți: Florinel Coman, Ianis Stoica și Bogdan Rusu jucătorul transferat acum câteva săptămâni. Nicolae Dică și-a dorit foarte tare încă un fotbalist de atac pe care să-l înscrie pe lista UEFA pentru dubla cu Viking din play-off-ul Europa Conference League, dar toate negocierile nu au dat rezultate.

Nu s-a reușit nici măcar transferul lui Pavol Safranko, fostul atacant de la Sepsi. Dumitru Dragomir este gata să pună pariu că FCSB va da lovitura dacă va aduce un jucător din Liga 1: Alexandru Ișfan de la FC Argeș.

„Dică mai are nevoie de un fundaș central, un fundaș lateral, un mijlocaș și un atacant. Patru sau chiar cinci jucători, dacă mă gândesc mai bine. Gigi Becali, dacă este băiat deștept, trebuie să îl ia pe Ișfan de la FC Argeș, un jucător foarte bun”, a declarat Dumitru Dragomir în exclusivitate pentru playtech.ro.

Rapid și Universitatea Craiova sunt celelalte echipe care s-au interesat de Alexandru Ișfan. În acest campionat a marcat două goluri în cinci partide. Gigi Becali nu are nevoie doar de om de atac. A început să caute și un fundaș central după ce l-a dat afară pe Rachid Bouhenna.

„Oracolul din Bălcești”, analiză prinvind șansele echipelor românești

Mai sunt puține ore până la meciurile pe care cele trei echipe din România le vor disputa în play-off-ul Europa Conference League. FCSB va înfrunta Viking, CFR Cluj are meci, în deplasare, cu Maribor, iar Universitatea Craiova va da piept cu Hapoel Beer Sheva.

„Domne`, rezultatele sunt foarte bune, mă bucur că s-au calificat trei dintre ele, jocurile au fost mai puțin bune, dar nu contează. Este bine că au mers mai departe! Așa trebuie jucat, la rezultat. Băi, nene, s-ar putea să treacă toate trei de play-off sau există șansă să capoteze toate trei. Adversarii sunt echipe de pluton”, a mai spus Dragomir.

FCSB, CFR Cluj și Universitatea Craiova vor juca joi în prima manșă a play-off-ului Europa Conference League.