Jucătorul care arde de nerăbdare să plece de la Gigi Becali. Sinceritatea lui e cruntă: ”Nu pot să vă mint”

Jucătorul care arde de nerăbdare să plece de la Gigi Becali. Sinceritatea lui e cruntă: ”Nu pot să vă mint”
Jucătorul care arde de nerăbdare să plece de la Gigi Becali. Sinceritatea lui e cruntă: ”Nu pot să vă mint”

Gigi Becali se confruntă cu o problemă neobișnuită pentru el. Una dintre vedetele de la FCSB este disperată să se transfere. Problema o reprezintă suma relativ mare pe care latifundiarul o cere pentru jucătorul de 26 de ani. În această seară, FCSB o va întâlni pe kazahii Sahtior Karagandi în prima manșă a turului 2 preliminar din Conference League. Partida va începe de la ora 21.30 și va avea loc pe Arena Națională.

Jucătorul care arde de nerăbdare să plece de la Gigi Becali

Gigi Becali trebuie să facă față dorinței unui jucător de a se transfera cu orice preț. Și nu e vorba de un oarecare, ci de una dintre vedetele de la FCSB, însuși căpitanul formației, Florin Tănase. Ajuns la 26 de ani, Tănase a avut un sezon excelent, reușind să fie golgeterul echipei, dar și cel mai bun marcator dintr-un sezon în cei 18 ani de când Becali conduce clubul roș-albastru. A ajuns la maturitate, e „copt” pentru o mutare în străinătate, unde ar putea câștiga și bani mai mulți.

Dar Gigi Becali nu e ușor de înduplecat, mai ales când e vorba de bani. Patronul FCSB l-ar lăsa pe mijlocașul devenit, practiuc, atacant, după plecarea lui Dennis Man la Parma, dar numai pentru prețul corect. Corect, în viziunea lui. Adică, 5 milioane de euro. Tănase a fost în vizorul unor echipe din zona Golfului și din Turcia. S-a vorbit chiar de un interes al lui Anderlecht, dar nimic nu s-a concretizat. Între timp, Tănase riscă să mai rămână un sezon în Liga 1, iar vârsta nu iartă pe nimeni, cota lui putând să scadă așa cum a crescut.

Sinceritatea lui e cruntă: ”Nu pot să vă mint”

În această seară, FCSB o va întâlni pe Sahtior Karagandi din Kazahstan, în meciul tur din runda a doua preliminară a Conference League. La conferința de presă ce a prefațat partida, Florin Tănase a recunoscut cu sinceritate că își dorește foarte mult să plece de la echipă.

Îmi doresc să plec, nu pot să vă mint, dar rămâne să vedem ce se va întâmpla. Mi-aș dori să fie în Europa, normal. În Spania mi-aș dori, sper să fie o echipă bună, de cupele europene”, a spus Florin Tănase, în cadrul conferinței de presă de miercuri.

Pe de altă parte, impresarul Victor Becali a declarat că vărul său, Gigi Becali, ar putea să mai micșoreze suma de transfer pentru Tănase, dar nu cu mult.

E un paradox. Încă mercato e departe de a fi încheiat. Poate sunt echipe… El e propus la mai multe echipe, echipe care nu s-au aruncat. Poate mai au alţi fotbalişti, niciuna nu merge pe un singur jucător. Au o listă. Nu știm ce se întâmplă în viaţa unui club, iar decizia nu se ia de pe o zi pe alta. În fotbal pot exista surprize.

A marcat 24 de goluri, e un jucător cu vârsta potrivită, e copt. Merită şi e îndreptăţit. Asta e suma fixată de patron şi cine dă banii ăştia… Dacă dă o echipă 4.7 milioane de euro, 4.8 milioane de euro, nu cred că nu acceptă”, a declarat Victor Becali, conform telekomsport.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI