Gigi Becali și-a luat alt atacant. Cine a avut curaj să se transfere la FCSB

Gigi Becali și-a luat alt atacant. Cine a avut curaj să se transfere la FCSB
Gigi Becali și-a luat alt atacant. Cine a avut curaj să se transfere la FCSB

Gigi Becali și-a luat alt atacant. Patronul FCSB e în căutarea înaintașului care să înscrie multe goluri și să-l facă fericit. Deși abia l-a adus pe cehul Zdenek Ondrasek (32 de ani), Becali n-a fost mulțumit de prestația acestuia în cele 45 de minute ale partidei cu FC Botoșani. Acum, latifundiarul a bifat o mutare pe care și-o dorise de mai multă vreme.

Gigi Becali și-a luat alt atacant

Gigi Becali și-a luat alt atacant. Jocul de-a înaintașii continuă la vicecampioană. FCSB abia l-a transferat pe Zdenek Ondrasek, liber de contract, de la FC Viktoria Plzen, iar atacantul ceh a debutat pentru echipa lui Dinu Todoran în partida cu FC Botoșani, 0-0. Intrat la pauza meciului, cel poreclit „Cobra” n-a rupt deloc „gura târgului”, iar Becali i-a dat deja semnal de „împachetare”. Imediat după partidă, finanțatorul roș-albaștrilor a declarat că Ondrasek n-are valoare de FCSB și nu poate face față.

La scurtă vreme, Gigi Becali și-a mai nuanțat „ultimatumul”, oferindu-i cehului încă 2-3 meciuri pentru a demonstra ce poate. Altfel, out!

Tată, m-am gândit mai bine și-i mai dau o șansă lui Ondrasek ăsta. Am vorbit cu cineva si mi-a spus să-l mai văd două – trei meciuri, că e păcat de băiat. Am vorbit și eu la nervi despre el. Nu mi l-a băgat nimeni pe gât, dar de acum o să iau jucători liberi de contract doar dacă îi văd eu cum joacă. Dacă nu joacă nimic după aceste meciuri atunci vom discuta cu el si vom încerca să ne despărtim frumos” a spus Gigi Becali pentru ProSport.

Cine a avut curaj să se transfere la FCSB

Deși a invocat numele lui Andrei Cordea, adus de la Voluntari, ca posibil titular în atac, Gigi Becali a efectuat un alt transfer. Unul pe care l-a dorit și acum o lună, dar a fost refuzat de jucător, deși cluburile bătuseră palma. E vorba de Andrei Dumiter, de la Sepsi. Fotbalistul de 22 de ani parcă bănuise pericolul la care se expune ajungând în „curtea” lui Becali. El n-a dorit, inițial, să se transfere.

Am discutat cu mulți oameni care m-au ajutat, cred că am luat decizia bună. Nu-mi pare rău că n-am mers acolo! Păi, sunt la echipa de pe locul 4 și cred că puteam fi mai sus dacă nu aveam acele probleme cu Covidul. Cu mai multă liniște, cred că puteam fi pe podium.

Nu vreau să mă raportez la ce a fost acolo. În primul rând, m-am analizat pe mine și așa mi-am dat seama că îmi e mai bine să rămân la Sfântu Gheorghe. Când mi s-a propus să vorbesc cu domnul Becali, deja era luată decizia și am zis că nu mai are rost să discutăm”, declara Dumiter în urmă cu două săptămâni.

Între timp, „s-a schimbat modificarea”. Dumiter și-a luat inima în dinți și a acceptat să ajungă sub comanda lui Dinu Todoran. Sepsi și FCSB s-au înțeles în privința transferului lui Dumiter pentru suma de 350.000 de euro și 20% dintr-un viitor transfer. „E adevărat. Ne-am înțeles cu Sepsi, iar băiatul va semna cu noi”, a declarat Gigi Becali pentru GSP.ro.

În vârstă de 22 de ani, Andrei Dumiter este fost internațional român U18. A adunat 9 meciuri, un gol și două pase decisive în sezonul trecut la Sepsi. El va avea un salariu de 10.000 de euro pe lună. Rămâne de văzut ce soartă va avea la FCSB, dacă golurile nu vor veni conform dorinței lui Gigi Becali

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI