Marea împăcare de la FCSB. „Ne-am întâlnit și totul este în regulă”

Marea împăcare de la FCSB. „Ne-am întâlnit și totul este în regulă”
Marea împăcare de la FCSB. „Ne-am întâlnit și totul este în regulă”

La FCSB adie vânt de împăcare. Una importantă, dată fiind tensiunea acumulată între cele două tabere. Dar, se știe, „niciodată să nu spui niciodată”, așa că vechii adversari și-ar putea da mâna spre bunele echipei patronate de Gigi Becali.

Marea împăcare de la FCSB

FCSB își pierduse, la un moment dat, fanii. Aceștia, grupați mai ales în Peluza Nord, au boicotat multă vreme partidele echipei lui Gigi Becali. După ieșirea din închisoare a vechiului lider, Gheorghe Mustață, ultrasii au început să se reapropie de echipă, dar chiar atunci a izbucnit pandemia, iar accesul pe stadioane a fost interzis. În sezonul trecut, în schimb, Mustață și Mihai Stoica, managerul clubului, au purtat un adevărat război mediatic. Eliminarea din optimile Cupei, în fața marilor rivali de la Dinamo, l-a determinat pe șeful Peluzei Nord să ceară demisia lui MM Stoica, socotit principalul vinovat și de aducerea unor jucători, dar și de decizia patronului de a nu folosit titularii în meciul cu Dinamo.

Așteptăm demisia lui Meme la acest sfârșit de campionat. Să se ducă și să joace tenis cu piciorul. Am văzut ce a făcut el la noi la echipă în ultimii ani. Nimic! Acum a ajuns să se bucure că intră Rapidul în A. Foarte bine! Dar poate ne bucurăm și noi la sfârșitul campionatului, dacă are curajul să își dea demisia. Am văzut că mai nou îi place să stea pe facebook. Asta da activitate de manager. Dar cum își asumă el pierderea campionatului? Vreau să vad și eu acest lucru din partea lui. Meme nu are respect față de suporteri”, declara, la acea vreme, Gheorghe Mustață pentru ProSport.

„Ne-am întâlnit și totul este în regulă”

Iute la fire, nici Mihai Stoica n-a rămas dator. El i-a acuzat pe cei din Peluza Nord și mai ales pe șeful acesteia că au amenințat jucătorii cu spargerea mașinilor, dar și că au proferat invective la adresa propriei sale familii.

Faptul că am fost genul vocal mi-a cauzat. Am reuşit să stârnesc prin taberele adverse o antipatie nemaiîntâlnită, motiv pentru care nişte rapsozi rataţi au compus o strofă cu ceva idei bolnăvicioase la adresa unui membru al familiei mele. Doar că, în momentul în care unul de se erija în lider prin peluza noastră a dat tonul şi 15-20 copii au fredonat abjecţiile alea, am rămas foarte surprins. I-am explicat lui Mustaţă anul trecut că nu pot avea dialog cu o persoană care şi-a permis să mă jignească la modul ăsta şi am pus punct. În schimb, n-am împiedicat pe nimeni din club să aibă legături cu suporterii, ci dimpotrivă”, a reacționat Mihai Stoica prin mesaje postate pe contul său de Facebook.

Acum, surpriză! Râca pare stinsă sau, oricum, îngropată mai bine. Liderul Peluzei Nord a anunțat că a discutat chiar cu Mihai Stoica, iar lucrurile sunt în regulă între ei. Mustață a mai precizat că galeria se va întoarce în tribune, în număr mare, chiar de la partida de joi, 22 iulie, de la ora 21.30, din turul preliminar al Conference League, contra celor de la Sahtior Karagandi din Kazahstan.

Am discutat cu Mihai Stoica, ne-am întâlnit și totul este în regulă. Ne-am împăcat. Cu siguranță că vom participa la meciuri și o să umplem peluza la meciurile FCSB-ului. Mai avem câteva lucruri de pus la punct, însă o să venim în număr mare de la primul meci, cel de joi. Peste alte câteva zile o să fie și meciul cu Universitatea Craiova. Noi vom fi la datorie, să încurajăm echipa.

Nu mai există nicio disensiune între conducerea clubului și suporteri. V-am spus, ne-am întâlnit și ne-am spus tot ce era de spus”, a fost anunțul lui Gheorghe Mustață, conform Fanatik.