Jucătorul care a izbucnit la adresa lui Mirel Rădoi: ‘Sunt nervos, întrebați-l pe el’

Jucătorul care a izbucnit la adresa lui Mirel Rădoi: ‘Sunt nervos, întrebați-l pe el’
Un jucător a răbufnit la adresa lui Mirel Rădoi

Un jucător a răbufnit! Acesta s-a enervat la culme. Ce a spus sportivul despre Mirel Rădoi? Suporterii nu înțeleg ce se întâmplă. Fotbalistul a venit cu declarații la cald, imediat după finele meciului de la Skopje.

Un jucător este supărat pe Mirel Rădoi: fotbalistul a răbufnit

Unul din jucători a izbucnit imediat după meciul de la Skopje. Acesta a recunoscut public faptul că este supărat și că nu dorește să ofere prea multe detalii despre acest lucru, arătând ulterior cu degetul spre Mirel Rădoi. Concret, Răzvan Marin a izbucnit la finele partidului cu Macedonia de Nord, scor 0-0.

Sportivul lui Cagliari a fost trimis pe teren în minutul 63, nemulțumit fiind că a jucat puțin în cele trei meciuri din luna septembrie. Mijlocașul a strâns 15 minute la Reykjavik, 28 cu Macedonia, în timp ce cu Liechtenstein a fost integralist.

Acesta a fost lăsat pe bancă de două ori în ultma săptămână, iar de curând a răbufnit în timpul unui interviu acordat la finalul meciului de la Skopje. Principalul vizat de cele simțite de Marin a fost chiar selecționerul Mirel Rădoi căruia i-a reproșat în mod direct că nu-l folosește pe poziția pe care e utilizat la Cagliari.

Sportivul a subliniat că a fost doar decizia antrenorului și merge mai departe cu această, dar este supărat și de rezultatul obținut. Tânărul de 25 de ani a mai adăugat și că urmează să vadă din octombrie cum vom evolua lucrurile, dar acum se gândește doar la echipa de club.

„Sunt supărat”

„A fost decizia antrenorului și merg mai departe. Sunt supărat și pentru rezultat, dar și pentru faptul că n-am jucat mai mult în aceste meciuri. Vom vedea în octombrie ce se va întâmpla, acum mă voi gândi doar la echipa de club.

Nu mi-a spus nimeni nimic, sunt destul de nervos și supărat și nu vreau să vorbesc mai multe. Merg la echipa mea de club să fiu liniștit, să joc și pe poziția pe care dau cel mai bun randament. Nu se pune problema să renunț la națională, sunt încă tânăr”, a spus Răzvan Marin, la Pro TV.

Părerea antrenorului

Mirel Rădoi a fost întrebat despre afirmațiile lui Răzvan Marin ulterior. Selecționerul a mărturisit că au existat câteva discuții.

„Răzvan părea sau este nemulțumit? Așa v-a spus dumneavoastră? Eu, dacă am o problemă cu un jucător, nu vin s-o discut în fața dumneavoastră. Întâi trebuie să discut cu el, apoi o să răspund. Au fost anumite discuții, de ce l-am ales pe Nedelcu în locul lui Răzvan Marin.

Până la partida din Islanda, eram acuzat că de ce nu bag un mijlocaș defensiv și îl prefer pe Marin. Acum, când nu mai joacă Răzvan acolo, sunt acuzat că de ce nu mai joacă Răzvan Marin. E simplu. Avem 4 jucători pentru 2 poziții: Răzvan Marin, Cicâldău, Stanciu și Olaru”
Mirel Rădoi

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI