Ce lovitură pentru Mirel Rădoi. Tocmai când lucrurile începeau să meargă bine

Ce lovitură pentru Mirel Rădoi. Tocmai când lucrurile începeau să meargă bine
Ce lovitura pentru Mirel Radoi. Tocmai cand lucrurile incepeau sa mearga bine

Selecționerul Mirel Rădoi este în mare impas, tocmai când lucrurile începeau să meargă bine. Antrenorul echipei naționale de fotbal a României a primit o nouă veste proastă înainte de meciurile cu Liechtenstein și Macedonia de Nord. Trebuie să caute rapid o soluție.

Lovitură grea pentru Mirel Rădoi, când nimeni nu se aștepta

Unul unul dintre jucătorii favoriți ai lui Mirel Rădoi nu mai poate juca pentru partidele României cu Liechtenstein şi Macedonia de Nord. A suferit o ruptură musculară în Islanda, astfel că iese din calculele selecționerului român. Ce soluții are Mirel Rădoi pentru postul de atacant central.

Jucătorul CFR Cluj, Denis Alibec, are o leziune musculară la nivelul coapsei stângi şi este indisponibil pentru partidele României cu Liechtenstein şi Macedonia de Nord. Accidentarea fotbalistului i-a dat planul peste cap lui Rădoi.

„Denis Alibec a fost supus unor investigații medicale aseară, imediat după sosirea tricolorilor în țară, în urma accidentării din meciul cu Islanda. Din păcate, leziunea musculară la nivelul coapsei stângi îl face indisponibil pentru partidele cu Liechtenstein și Macedonia de Nord, astfel că atacantul a părăsit cantonamentul României. Recuperare rapidă, Denis!”, a anunțat Federația Română de Fotbal.

Probleme medicale serioase pentru un jucător important

Conform sport.ro, Alibec nu ar avea o ruptură musculară, aşa cum s-a crezut iniţial, ci o liziune fibrilară în zona din faţă a muşchiului pulpei.

„Îmi pare rău, chiar nu pot să duc 3 luni fără să mă accidentez, nu ştiu ce să mai fac, mă pregătesc, fac prevenţie, dar degeaba. Ceva se întâmplă cu mine şi chiar vreau să fac nişte analize”, a precizat jucătorul român.

Denis Drăguș este, de asemenea, indisponibil pentru meciurile importante care vor urma. Accidentat la antrenamentul dinaintea meciului cu Islanda, Drăguș poate asista la meci doar de pe margine. Totuși, problemele sale medicale nu sunt la fel de serioase precum cele ale lui Denis Alibec, așa că este în continuare în cantonamentul echipei naționale. În cazul în care se recuperează, Denis Drăguș poate juca în următoarele meciuri.

Ce soluții are selecționerul pentru postul de atacant central

Jovan Markovic este singurul dintre cei trei atacanți care nu s-a accidentat recent. Însă, după meciul cu Islanda, selecționerul Mirel Rădoi a anunțat că atacantul Universității Craiova acuză o stare de oboseală, ceea ce face titularizarea sa puțin probabilă. Astfel, antrenorul român trebuie să găsească rapid soluții pentru postul de atacant central.

Printre soluțiile pentru postul de atacant central la care ar urma să apeleze Rădoi sunt Dennis Man și Dorin Rotariu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI