Jorge, surprins în direct la Vorbește lumea. Ce cadou a primit chiar de ziua lui

Jorge, surprins în direct la Vorbește lumea. Ce cadou a primit chiar de ziua lui
Ce cadou a primit Jorge de ziua lui

Surprizele se țin lanț la Vorbește lumea! Echipa mare formată în emisiune se bucură astăzi de un sărbătorit, Jorge, ce împlinește 39 de ani! Acesta nu a scăpat fără un cadou inedit, așa că a primit un dar la care nu se aștepta nimeni din partea colegilor săi.

Ce cadou a primit Jorge de ziua lui din partea colegilor de la Vorbește lumea

În timp ce multe vedete se bucură de cadouri scumpe, piese vestimentare de lux sau petreceri de pomină, echipa de la ‘Vorbește lumea’ a decis să îi ofere lui Jorge un lucru practic. Cunoscutul star de televiziune a primit din partea colegilor săi o friteuză, un obiect ce nu ar trebui să lipsească din casa românilor.

Jorge s-a bucurat de surpriză, dar a recunoscut că nu deținea așa ceva până acum și o să îi ducă darul soției, ce se va bucura mult mai mult de obiect. De asemenea, el le-a mulțumit colegilor pentru că s-au gândit să îi facă o zi de naștere mult mai frumoasă.

„Eu nu am avut, dar am mai vrut. Nu am avut la ziua mea chestii de genul, dar mă bucur, dar cadoul e mai mult pentru soția mea. (…) Ce să zic? Vă mulțumesc foarte mult. Sunteți deosebiți.”, a transmis Jorge.

Jorge s-a alăturat echipei Vorbește lumea. Cum a făcut anunțul

Show-ul de la PRO TV are acum cinci co-prezentatori. Cove a decis să își formeze o echipă uriașă după ce Lora a părăsit emisiunea, decisă să se ocupe de proiectele muzicale. Chiar dacă era apreciată de public, cântăreața a vrut să ofere atenție și carierei sale muzicale. Între timp, Adela Popescu, veterana de la ‘Vorbește lumea’, așteaptă să devină mămică pentru a treia oară și să aducă pe lume un băiețel.

Între timp, în locul Lorei a venit Sore, iar alături de ea vor sta Theo Rose, Viviana Sposub, Veve și Sebastian Coțofană. Lor li s-a alăturat și Jorge pentru o săptămână după ce a fost înlocuit de Pavel Bartoș la emisiunea ‘Masked Singer’. Vedeta de televiziune a acceptat provocarea oferită la PRO TV și abia așteaptă să îi bucure pe telespectatori cu fel și fel de momente inedite construite cu gașca veselă formată în emisiune.

”Mă simt ca acasă la „Vorbeşte lumea”. E ca la o petrecere unde cunoşti pe toată lumea. Îi ştiu pe toţi din gaşca veselă, pe fiecare în parte, dar şi pe toţi din spatele camerelor. Va fi o experienţă cel puţin interesantă mai ales pentru că ştiu cât de spontani sunt”, a spus Jorge.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI