Barul lui Bobiță din Las Fierbinți e istorie? De ce nu mai are PRO TV voie să filmeze în el

Barul lui Bobiță din Las Fierbinți e istorie? De ce nu mai are PRO TV voie să filmeze în el
Barul lui Bobita din Las Fierbinti e istorie

Serialul Las Fierbinți continuă să-i țină pe români în fața televizoarelor. Aventurile lui Bobiță, Giani și compania rămân în topul programelor Pro TV, însă, de curând, a apărut unele informații neașteptate. Barul lui Bobiță din Las Fierbinți e istorie. Echipele Pro Tv nu mai au voie să filmeze în el. Știrea a fost confirmată de către proprietarul localului din Fierbinți Târg.

Se pare că șefii canalului din Pache Protopopescu vor fi nevoiți să găsească soluții pentru înlocuirea locației. Nici casa lui Celentano nu mai e disponibilă pentru filmările dedicate serialului.

Barul lui Bobiță din Las Fierbinți e istorie? De ce nu mai are PRO TV voie să filmeze

După succesul înregistrat de serialul Las Fierbinți, de la Pro TV, proprietarii locațiilor care apar în film s-au îmbogățit. Cel puțin asta lasă să se înțeleagă unul dintre ei, Omul care deține barul lui Bobiță din Las Fierbinți a dezvăluit pentru Click că locația poate deveni istorie. PRO TV nu va mai putea înregistra în această locație. Recentele restricții impuse după izbucnirea pandemiei de COVID-19 au oprit filmările în bar.

“Da, este adevărat că nu mai aveau voie să filmeze înăuntru după noile reguli. Au terminat joia trecută filmările şi acum avem deschis non-stop pentru clienţii din sat. Doar că trebuie să baţi la uşă sau să suni pe numărul afişat şi ţi se deschide dinăuntru, dar cumperi ce vrei şi ieşi pe terasă sau în faţa barului”, a spus patronul.

Nici casa lui Celentano nu mai este… disponibilă

Același patron de magazin din Fierbinți Târg a mai spus că nici la casa lui Celentano nu se vor mai face filmări. Se pare că proprietarul gospodăriei în care s-au filmat numeroase cadre din Las Fierbinți, serialul difuzat de PRO TV, nu mai dorește să pună locația la dispoziția echipelor de televiziune. Motivul a fost explicat tot de către patronul barului lui Bobiță din Las Fierbinți:

„ Mergeţi şi la fosta casă a lui Celentano. Acum nu se mai filmează nimic, au scos şi tot ce era pe casă, au mutat tot. Nu mai vrea omul să filmeze în curtea lui. S-a săturat să vină oamenii să o vadă ca la urs. A luat destui bani, îi ajunge”, a spus bărbatul.

Barul lui Bobiță din Las Fierbinți e istorie. După toate probabilitățile și casa lui Celentano se încadrează în aceeași categorie, a locurilor în care filmările vor fi interzise. Serialul de mare succes difuzat de PRO TV va avea un episod special de Ziua Națională a României, pe 1 Decembrie 2020.