Jojo, mesaj emoționant pentru Paul Ipate. Așa reușesc să aibă o familie fericită

Jojo, mesaj emoționant pentru Paul Ipate. Așa reușesc să aibă o familie fericită

Jojo este o mămică împlinită, însă, așa cum a mărturisit-o chiar vedeta, din când în când, are nevoie de o pauză, de la rolul de părinte. Actița a avut un mesaj emoționant pentru partenerul ei, dar și tatăl fetiței sale, Paul Ipate. În acest mod, le-a oferit și fanilor săi o lecție importantă despre ce înseamnă pentru ei acest rol, în viața de zi cu zi.

Vedeta are doi copii, pe Achim și pe Zora, fetița ei cu Paul Ipate. De câțiva ani, aceasta trăiește o frumoasă poveste de iubire cu actorul, din care a rezultat micuța. Aceasta a venit pe lume la începutul lunii ianuarie din 2017 și a completat familia artiștilor. De aceea, prima luna a anului este de o perioadă una dintre cele mai frumoase pentru Jojo.

Jojo, mesaj emoționant pentru Paul Ipate

Jojo, mesaj emoționant pentru Paul Ipate. Așa reușesc să aibă o familie fericită
Jojo și Paul Ipate formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul autohton

Cătălina Grama a postat un selfie cu cei doi, pe contul oficial de Instagram. De asemenea, imaginea surprinsă într-un loc de joacă a avut și un mesaj foarte emoționant din partea acesteia. Jojo i-a dedicat câteva rânduri lui Paul Ipate, nu doar o fotografie în care apar cu zâmbetul pe buze.

„Părinții au momente și momente. Au momente când vor să doarmă și acest lucru nu e posibil, când vor să vorbeasca și ei cu altcineva, dar acest lucru se întamplă numai pe grabă, când vor să bea suc, sau apă, sau o gură de bere, dar în mod evident nu se poate!? E loc doar pentru unii dintre noi în familie, și în zilele sau serile cu copiii, ei câștigă întotdeauna”, și-a început Jojo postarea.

Așa reușesc să aibă o familie fericită

„Am facut și noi momentul nostru azi, pentru că am apucat să mergem la sală. Mâine o luăm de la capăt: cu trezitul devreme, școală, grădi, pregătit micul dejun, repetiții, facturi, luat copiii de la școală și grădi și așa mai departe. Stiți de ce îl iubesc atât de mult pe Paul Ipate? Pentru că deși uneori fața lui îmi transmite un puternic sentiment de deznădejde, știu că o să fie tot aici, și în următoarele 15 minute, în următoarele luni sau ani. Și știu că o să zâmbească în urmatoarele secunde când Zora îl strigă de pe tobogan: «Tati, ține-mă!» Părinții nu sunt super eroi, dar uneori chiar sunt super părinți!”, a mai transmis Cătălina Grama, pe Instagram.

Urmăriți Playtech.ro și pe