Simona Gherghe, prima fotografie cu chipul băiețelului ei. Fanii s-au topit când l-au văzut pe micul Vlad Ioan

Simona Gherghe le-a mai arătat fanilor fotografii cu băiețelul ei, de când micuțul Vlad Ioan a venit pe lume. Însă, a preferat să nu-i arate chipul băiețelului ei, până când acesta nu a fost creștinat. Mulți au rămas muți de emoție când au văzut cum arată fiul vedetei de televiziune cu Răzvan Săndulescu. Fericiții părinți au apărut în ipostaze minunate de familie, în weekend, când a avut loc și botezul copilului fostei prezentatoare Acces Direct.

Simona Gherghe, prima fotografie cu chipul băiețelului ei

Simona Gherghe a făcut publică prima fotografie cu chipul fiului ei, Vlad Ioan, pe care l-a arătat în urmă cu câteva zile. La scurt timp de la slujba religioasă de creștinare a micuțului, vedeta de la Antena 1 a decis că este un moment bun pentru a face acest pas. Totodată, a așteptat atât de mult și pentru că este o fire superstițioasă, și la fel a procedat și-n cazul fetiței lor.

Simona Gherghe, prima fotografie cu chipul băiețelului ei. Fanii s-au topit când l-au văzut pe micul Vlad Ioan
Fiul Simonei Gherghe a fost creștinat în weekend

Mai mult, urmăritorii din mediul online chiar au întrebat-o pe fosta prezentatoare TV când urmează să facă pasul cel mare și să-l arate tuturor pe fiul ei. Acest lucru s-a întâmplat sâmbătă, pe 18 ianuarie, când a avut loc ceremonia de botez a celui de-al doilea copil. Imaginile au fost făcute publice pe Facebook, așa cum Simona Gherghe le-a promis fanilor, după creștinarea lui Vlad Ioan.

Fanii s-au topit când l-au văzut pe Vlad Ioan, fiul vedetei

Băiețelul pe care Simona l-a adus pe lume în luna mai din 2019 a fost sărbătorit așa cum se cuvine, odată cu slujba de creștinare. După ce au mers la biserică, vedeta a postat în mediul online imaginile prin care și-a emoționat urmăritorii. Micuțul Vlad Ioan este absolut superb, având ochii de un albastru contrastant. De asemenea, mămica celebră a scos acest amănunt în evidență prin intermediul unei ținute în nuanțe similare, pe care băiețelul a purtat-o în ziua cea mare.

„El este VLAD THE ONE! Puiul nostru, a doua noastră minune, Vlad Ioan, proaspat crestinat!”, a fost și mesajul Simonei Gherghe, care a însoțit imaginile de pe Facebook.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI