20 aug. 2023 | 15:58

Jennifer Lopez, imagini incendiare din duș. Detaliul pe care fanii l-au văzut la gâtul artistei e incredibil! FOTO

Monden
Jennifer Lopez, imagini incendiare din duș. Detaliul pe care fanii l-au văzut la gâtul artistei e incredibil! FOTO

Jennifer Lopez este una dintre cele mai apreciate vedete din lume. Se bucură de un succes formidabil și este iubită de mulți oameni pentru talentul ei, dar și pentru felul în care arată. Ultima sa postare din mediul online a surprins toți internauții, care au putut să o admire din plin pe frumoasa artistă internațională.

Jennifer Lopez, apariție incendiară

Jennifer Lopez este una dintre cele mai mari dive ale showbiz-ului internațional. Deși a trecut de 50 de ani, este în formă maximă și se laudă cu o carieră de succes, dar și cu un fizic la care unele tinere nici măcar nu visează.

Citește și: Cum şi-a sărbătorit Jennifer Lopez ziua de naştere. Detaliul observat la vedeta de 54 de ani VIDEO

Are mare grijă de ea și trăiește viața din plin. Vara aceasta a sărbătorit și împlinirea a 54 de ani, dar nu își arată vârsta. Luna August a fost una de vis pentru Jennifer Lopez, care a ținut să le prezente tuturor fanilor cum a petrecut-o.

J Lo este foarte activă în mediul online și postează imagini de la toate evenimentele importate. Artista a făcut un rezumat despre cum s-a distrat în August, iar unele imagini au pus pe jar imaginația fanilor. Fotografia din duș a fost cea care le-a atras cel mai tare atenția.


Jennifer Lopez, îndrăgostită nebunește de Ben Affleck

Jennifer Lopez este absolut îndrăgostită de soțul ei, cu care și-a unit destinele anul trecut. Sunt de nedespărțit și, drept dovadă pentru iubirea pe care o simte pentru el, artista poartă mereu un colier cu numele lui Ben Affleck.

Deși gurile rele au spus despre ei că ar avea probleme în căsnicie încă după nuntă, cei doi se iubesc mai mult decât niciodată. Sunt împreună mereu și își declară iubirea ori de câte ori au ocazia.

De ziua celebrului actor, soția i-a făcut un gest de iubire inedit. A publicat un filmuleț în care îi cânta acestuia o melodie de dragoste, ale cărei versuri exprimau perfect povestea de iubire pe care o trăiesc.

Artista radia de fericire și trăia din plin momentul si piesa. Câteva dintre versuri au făcut-o să tresară pe artista care iubește ca în adolescență.

„Dar știu că te iubesc/ Și știu că dacă și tu mă iubești/ Ce lume minunată ar fi aceasta”, au fost versurile care i-au trezit emoții artistei .

Parteneri
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este acuzat manelistul
Redactia.ro
Povestea de film a doi mari actori români. Și-au unit destinele în urmă cu 41 ani. S-au despărţit și s-au regăsit la 21 de ani de la divorț
Click.ro
Mirabela Dauer și-a îngrijorat fanii! Cum a ajuns să arate artista FOTO
Vocea.biz
Un bărbat a montat camere ascunse în bucătărie ca să vadă ce-i pune soția în cafea, care avea un gust tot mai ciudat
Digi24
Acasă la Laura Cosoi. Imagini superbe din casa de poveste a actriței / FOTO
Unica.ro
Rețetă de șnițel vienez. Secretul bucătarilor austrieci
EVZ.ro
Ce prevestește șarpele de casă. Superstiții legate de șerpi în casă și în curte
Spynews
Apare un nou ITP în România. Este obligatoriu să depuneți această cerere
Capital.ro
Cardurile de energie expiră! Cum pot scoate românii banii cash de pe acestea | Mai au doar câteva zile la dispoziție
Antena 3
Fosta soție a unui actor celebru a ajuns să doarmă pe străzi și să mănânce din gunoaie. Cum a fost surprinsă? Atrăgea toate privirile când apărea în public
Avantaje
Creșterea PENSIILOR, în PERICOL! Se SCHIMBĂ toate CIFRELE
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Andreea Tonciu nu îi poate refuza nimic fiicei sale, Rebeca. Bruneta recunoaște că o răsfață prea mult: "Îi plac banii..." / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină de lux! Cum arată noul bolid al manelistului
Antena 1
WOW! Carmen Iohannis i-a ȘOCAT pe toți! Cum a apărut în public: s-a văzut...
Impact.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro