Jennifer Lopez, imagine incendiară în costum de baie! Cum arată vedeta la 50 de ani, după ce își lucrează corpul aproape zilnic la sala de fitness. Foto

Jennifer Lopez, imagine incendiară în costum de baie! Cum arată vedeta la 50 de ani, după ce își lucrează corpul aproape zilnic la sala de fitness. Foto
Jennifer Lopez, imagine incendiară în costum de baie

50 de ani, dar corp de 20. Mândră că a găsit echilibrul între sală, stil de viață sănătos și multă fericire, Jennifer Lopez s-a pozat în costum de baie, în fața oglinzii. Imaginea a strâns 8 milioane de like-uri în prima zi.

Jennifer Lopez, imagine incendiară în costum de baie

J.Lo se numără printre vedetele de la Hollywood care pot cânta ”Forever young”, dovedind constant că vârsta este doar un număr. Mai mult, cel puțin în privința solistei, efectele trecerii timpului nu au făcut-o să apeleze la medicul estetician. Deși gurile rele amintesc când și când de bisturiu, Jenny nu are nimic de a face cu acest lucru. Este adevărat că Lopez nu arăta în trecut precum diva șlefuită de astăzi, dar acest fapt pentru că și-a cizelat look-ul.

Alege un machiaj mai fin, o coafură așezată, culoarea potrivită de păr și un stilist cu mână bună. În urmă cu cinci ani, cântăreața a răspuns scurt și cuprinzător, când esteticianul londonez Dr. Ayham Al-Ayoubi scria pe Twitter că observă pe chipul ei mai multe proceduri.

Ce eforturi face Jenny?

„Îmi pare rău, domnule, dar nu am făcut niciun fel de intervenție estetică”, a răspuns artista, iar doctorul și-a cerut iertate, pretinzând că postarea a fost făcută de asistentul său.

 

View this post on Instagram

 

Relaxed and recharged. ?

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Pentru a arăta într-un asemenea fel, solista face totuși câteva ”eforturi”. Vedeta își impune o disciplină a frumuseții restrictivă: nu fumează, nu bea alcool și cafea, mănâncă sănătos, doarme între opt și zece ore pe noapte, face sport și meditează. Strădania se vede, iar dacă până acum nu a ”sărit nimănui în ochi”, cea mai recentă postare a vedetei cu siguranță a făcut-o. Diva s-a pozat în costum de baie, lăsându-și fanii și mai ales criticii fără cuvinte.