14 feb. 2024 | 10:07

Jennifer Lopez, gafă pe scenă. Detaliul care a demonstrat că vedeta nu arată atât de bine în realitate precum se crede

Monden
Jennifer Lopez, gafă pe scenă. Detaliul care a demonstrat că vedeta nu arată atât de bine în realitate precum se crede
Jennifer Lopez, gafă pe scenă

Cu privirile a milioane de oameni pe ea, Jennifer Lopez a făcut o gafă de zile mari pe scenă. Cu toate că momentul fusese repetat și pregătit din timp, un detaliu nu a primit atenția de care avea nevoie. Greșeala  făcută de artistă a demonstrat că vedeta nu arată atât de bine în realitate precum se crede. Imaginile fac furori în mediul online.

Una dintre cele mai frumoase femei din showbiz

Când spunem Jennifer Lopez, nu mai este nevoie de nicio prezentare. Este una dintre cele mai mari vedete din lume, un star în adevăratul sens al cuvântului, un artist ce a reușit să își construiască o carieră la care orice muzician la început de drum poate doar să viseze.

În vârstă de 54 de ani, cântăreața este într-o formă de zile mari, are un chip lipsit de imperfecțiuni, pe care trecerea timpului parcă nu a lăsat nicio urmă și un corp sculptat cu ajutorul unui regim alimentar echilibrat și antrenamente riguroase în sala de fitness.

Gafa făcută de Jennifer Lopez pe scenă

Un pas greșit a scos la iveală faptul că nu tot ceea ce vedem este real, însă. Prezentă pe scena emisiunii Saturday Night Live, Jennifer Lopez a făcut o gafă în timpul primului său recital. La un moment dat, și-a trecut mâna prin păr și a desprins una dintre extensiile ce îi ajutau podoaba capilară să arate perfect.

Întreaga scenă a fost filmată de un spectator din public, iar înregistrarea video a fost publicată în mediul online, unde a făcut furori în rândul internauților.

„Jennifer Lopez a dansat până și-a scos părul”, a scris utilizatorul, în descriere video-ului.

Cu sau fără acest truc ce păcălește oamenii, dând senzația unui păr lung, bogat, strălucitor și sănătos, Jennifer Lopez rămâne una dintre cele mai frumoase femei din showbiz.

„Cred că asta îl sperie”

Artista lansează în luna februarie un nou album, dar și un film documentar, „This Is Me…Now: The Film” pe platforma Prime Video a Amazon.

„This Is Me…Now” este continuarea a „This Is Me…Then”, un album lansat în 2002 pe care l-a dedicat lui Ben Affleck. Mai mult, una dintre melodii, „Dear Ben Pt. II”, este, fapt, a doua parte a piesei „Dear Ben” de pe „This Is Me… Then”.

„Aşadar, întregul mesaj al albumului este că această iubire există. […] Dar cred că asta îl sperie pe Ben. Mi-a spus: ‘Chiar vrei să spui toate astea? Iar eu am spus: ‘Nu ştiu cum altfel să o fac’”, declara Jennifer Lopez, într-un interviu pentru Apple Music.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Ce s-a ales de Dan Bordeianu, fostul iubit al Adelei Popescu. Din ce face bani și cu ce se ocupă acum actorul celebru din telenovele
Click.ro
Elveția a câștigat Eurovision 2024, ediție controversată din cauza războiului din Gaza. Nemo a spart trofeul, publicul a huiduit EBU
Digi24
Istoricul Yuval Harari, despre adevăratele intenții ale lui Putin: „Dacă este lăsat, vom vedea din ce în ce mai mulți Putini în lume”
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Mulți oameni nu respectă aceste reguli. Ce trebuie să faci înainte de analize
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
TAXA MAJORATĂ prin lege pentru proprietarii de APARTAMENTE. Românii vor plăti de 3 ori mai mult
Capital.ro
Domeniul din România care are criză de angajați, în ciuda salariilor atractive. Bani "în mână" între 4.000 și 14.000 de lei
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Regula 30-30-30-10 a banilor. Ne mărește pensia și veniturile
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro