Jennifer Aniston e în doliu. Tatăl său, actorul John Anthony Aniston, a murit la 89 de ani

Jennifer Aniston e în doliu. Tatăl său, actorul John Anthony Aniston, a murit la 89 de ani
De la John Anastassakis la John Aniston

Jennifer Aniston, una din vedetele celebrului serial „Friends”, trece prin momente grele. Tatăl artistei, John Aniston, a decedat la vârsta de 89 de ani. A fost un actor proeminent, cu roluri în seriale celebre, precum „Days of our lives”.

De la John Anastassakis la John Aniston

Celebrul actor de televiziune John Aniston s-a născut John Anastassakis pe insula grecească Creta, în 1933. A emigrat în SUA când avea 10 ani, iar familia sa și-a scurtat numele de familie în Aniston.

Înainte de a deveni vedetă, Aniston a servit în marina americană și a apărut într-un musical off-Broadway, potrivit Soap Opera Digest. Actorul a avut marea sa șansă când a fost distribuit în telenovela de lungă durată „Love of Life” și mai târziu în „Search for Tomorrow”.

Ulterior, a devenit un nume cunoscut când nu s-a alăturat serialului „Days of our Lives” în 1985. John Aniston a jucat în rolul ” lui Victor Kiriakis. Personajul său era un criminal cu o înclinație pentru a fermeca femeile din Salem, Illinois. În total, Aniston a apărut în serial, din când în când, timp de 37 de ani.

Aniston a fost surprinsă de faptul că fiica sa, Jennifer Aniston, plănuia să îl urmeze în showbiz. Într-un interviu din 2019 cu Television Academy Foundation, Aniston a spus că a aflat că fiica sa l-a sunat pe agentul său pentru a-i cere audiții în timp ce el apărea în „Search for Tomorrow”.

„I-am spus: ‘Nu vrei să intri în showbiz. Show business-ul e nașpa’. Le spun tuturor celor care vor să fie actori, nu fiți actori, fiți altceva.

Pentru că, dacă faptul că le spun (lor) să nu se implice în showbiz îi va ține departe, atunci nu ar trebui să se implice în primul rând.”, declara regretatul actor John Aniston.

Jennifer Aniston este în doliu. La 89 de ani, tatăl a decedat

Jennifer Aniston, fosta actriță din „Friends”, a confirmat luni pe Instagram că tatăl ei, starul din „Days of Our Lives”, John Anthony Aniston, a murit vineri, la vârsta de 89 de ani.

„Dulce tată… John Anthony Aniston, ai fost unul dintre cei mai frumoși oameni pe care i-am cunoscut vreodată. Sunt atât de recunoscătoare că te-ai înălțat spre ceruri în pace – și fără durere. Și nu mai puțin pe 11/11!

Întotdeauna ai avut o sincronizare perfectă. Acest număr va avea pentru totdeauna o semnificație și mai mare pentru mine acum. Te voi iubi până la sfârșitul timpului.”, a scris ea în Jennifer Aniston pe rețelele de socializare.

Cariera lui John Anthony Aniston în telenovele a durat mai bine de 50 de ani, iar în luna iunie 2022 a primit un premiu Emmy pentru întreaga carieră la Daytime Emmy Awards. El nu a participat la ceremonie, dar fiica sa a ținut un discurs emoționant în cinstea lui.

Urmăriți Playtech.ro și pe