01 nov. 2023 | 16:39

Jean Paler, de urgenţă pe masa de operaţie. Medicii l-au avertizat, cum se simte acum îndrăgitul actor: ”Sunt buni specialişti” EXCLUSIV

Monden
Jean Paler, de urgenţă pe masa de operaţie. Medicii l-au avertizat, cum se simte acum îndrăgitul actor: ”Sunt buni specialişti

Jean Paler (70 de ani) susține că se simte cu mult mai bine, după ce medicii cardiologi, de la Spitalul Fundeni, unde actorul a fost internat recent, și-au unit forțele pentru a-i îmbunătăți starea de sănătate. Marele comediant ne-a vorbit, în exclusivitate pentru Playtech Știri, și despre marea lui dezamăgire că, artiștii, cu care cândva a împărțit o bucată de pâine, nu l-au ajutat nici măcar cu un mesaj de susținere: ”Când nu le mai ești bun, te aruncă toți în groapa uitării!”.

Jean Paler a ajuns de urgenţă pe masa de operaţie

Jean Paler a fost în patru spitale, în luna septembrie a acestui an. Inițial, a fost adus cu Ambulanța la o clinică din Constanța.

Vezi și: A cincea internare, în două luni: ”M-au terminat total, nu mă pot ține pe picioare, cad!”. La care spital îi este ultima speranță EXCLUSIV

Actorul se afla aici pentru spectacolele programate la teatrele de vară, apoi, a ajuns la spitalele din Sinaia, din Ploiești, dar și la Spitalul Militar, din București.

De urgenţă pe masa de operaţie. Medicii l-au avertizat, cum se simte acum îndrăgitul actor: "Sunt buni specialişti" EXCLUSIV

”Sunt bine, aștept oferte pentru spectacolele de Revelion!”

Doar doctorii cardiologi de la Spitalul Fundeni, unde Jean Paler a fost internat, timp de două săptămâni, și de unde s-a externat pe 29 octombrie, au reușit să-l readucă la viață. Marele nostru comediant ne-a vorbit despre ajutorul medical primit, cu rezultate spectaculoase:

”Le mulțumesc din suflet medicilor de la Spitalul Fundeni, lui Radu Răzvan Radu Ilie și doctorului Zarma, dar și doctoriței Drăghici, cea care mi-a făcut tratamentul cu imunoglobulină. Acum sunt cu mult mai bine.

Datorită lor, a deciziilor lor medicale incredibile, eu m-am întors cu bine acasă, și nu cu picioarele înainte. Sunt buni specialiști, dar și cu har de la Dumnezeu. Nici n-am ajuns bine la Fundeni, nici n-am lăsat bine bagajul pe pat, că m-au și luat la analize, iar a doua zi m-au operat. Mi-au mai montat două stenturi la inimă, mai aveam 7, acum am 9.

A fost o intervenție grea, în care ești lucid, auzi totul, doar zona abdomenului este anesteziată. Stenturile se pun ca să deblocheze vasele de sânge, înfundate cu colesterol, și să ajute sângele să circule spre inimă, să nu faci infarct, îți salvează practic viața. Mă bucur că au prins, că au fost acceptate de organism”.

Află și: Ultimele detalii despre starea de sănătate a actorului, transferat urgent la București: ”Nu au ce să-mi mai facă!” EXCLUSIV

Ce interdicții are actorul de la medici, după ce i-au montat încă două stenturi la inimă

Ajuns acasă, la Sinaia, unde locuiește de mai bine de 15 ani, actorul susține că respectă cu sfințenie cele câteva, dar majore, interdicții, pentru o recuperare rapidă:

”Trebuie să evit efortul fizic, stresul și să nu mănânc foarte sărat, ci cât mai multe legume și carne de curcan.

Iar pe 28 noiembrie, mă reinternez la Spitalul Fundeni, pentru un control amănunțit”, ne-a mai spus Jean Paler, exclusiv pentru Playtech Știri.

El e tare supărat pe medicii de la Spitalul Militar, unde fusese internat, și unde consideră că nu a fost tratat medical corespunzător:

”La Spitalul Militar, unde fusesem internat, în septembrie, mi-au zis că nu au ce să-mi facă, mi-au cam dat pași și cei de la Neurologie și cei de la Cardiologie.

Toți ziceau că sunt bine, dar eu de-abia stăteam în fund pe marginea patului”.

Jean Paler, de urgenţă pe masa de operaţie. Medicii l-au avertizat, cum se simte acum îndrăgitul actor: "Sunt buni specialişti" EXCLUSIV

”N-au dat un simplu telefon și știau că nu sunt bine”

Jean Paler, dezamăgit de foștii prieteni: ”O lume falsă, pe interese”

Actorul Jean Paler este dezamăgit de cei pe care îi credea prieteni și cu care a împărțit o pâine, în turnee. Mai nimeni nu l-a sunat să îl întrebe de sănătate. Are și un mesaj usturător pentru acești artiști cu inimă de piatră:

”M-am convins, lume multă, prieteni foarte puțini, simple cunoștințe… Impresarul Bebe Mihu și soția lui, Maria Dragomiroiu, m-au sunat și ajutat, dar și un prieten din Constanța.

În rest, nimeni, nimeni. Am fost dat uitării de cei pe care i-am crezut prieteni. Este o lume falsă, pe interese, când nu mai le ești bun te aruncă în groapa uitării.

N-au dat un simplu telefon și știau că nu sunt bine, erau știri peste tot, pe site-uri și la televizor”, ni s-a mai confesat Jean Paler, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Citește și: Peripețiile prin care a trecut pentru rolurile în travesti. Ce a pățit când a cerut pantofi de damă, roșii, mărimea 44 EXCLUSIV

Îi este tare dor de scenă, de aplauze: ”Sunt bine, aștept oferte pentru Revelion!”

Pentru că se simte deja mai bine, după tratamentul medical primit la Spitalul Fundeni, Jean Paler își dorește, cât mai curând, o revenire în forță pe scenă:

”Sunt bine, aștept oferte pentru spectacolele de Revelion! În ultimii ani, am fost invitat să joc doar vara și doar de impresarul Bebe Mihu, în spectacolele lui, de pe Litoral. În rest, mai nimic.

A mai fost și pandemia, care a blocat totul, de atunci s-au cam dat toate peste cap”, ni s-a mai confesat Jean Paler, întristat de faptul că impresarii de spectacole îl evită.

Jean Paler, acuză că a fost victima medicilor

A ajuns din nou la spital.

Recitește și: A ajuns la terapie intensivă: ”Mi s-a făcut rău pe scenă”EXCLUSIV

Dacă va reveni pe scenă pentru a-i delecta pe români, doar timpul va decide, mai ales ținând cont de starea sa de sănătate. Oricum, actorul este optimist în ceea ce privește refacerea, deși dezamăgit de prieteni.

Parteneri
EXCLUSIV Simona Halep și-a vândut hotelul din Constanța. Suma obținută și cine a cumpărat proprietatea
Redactia.ro
Mihai Trăistariu, reacție dură după ce Eurovision-ul a fost câștigat de non-binar-ul Nemo! „E o cerșeală de voturi”
Click.ro
Un mercenar rus, fost membru Wagner, spune că ucide prizonieri ucraineni din compasiune: „E și un gest de umanitate din partea noastră”
Digi24
„Măcelarul de eunuci”: Un bărbat care a făcut o afacere filmându-se în timp ce își mutila și castra victimele a fost închis pe viață
Digi24
'Mi-am scos uterul, trompele uterine și ovarele'. O vedetă îndrăgită fost diagnosticată cu cancer la 42 de ani
Unica.ro
Modificarea regulilor RCA. Șoferii ar putea primi o listă cu ateliere service agreate de asigurători
EVZ.ro
Star Matinal. Dan Ciotoi, luptă cruntă cu boala! Cum a fost salvat artistul, în ultima clipă. A fost la un pas de moarte: ”Dacă întârziam câteva ore...” / VIDEO
Spynews
TEST OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Propunerea a fost deja FĂCUTĂ: „Să fie o examinare adevărată"
Capital.ro
Horoscop 14 mai 2024. Taurii sunt protejaţi de Dumnezeu, Scorpionii își schimbă viața la 180 de grade
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
RUSIA vrea RĂZBOI cu OCCIDENTUL! Avertismentul care dă fiori ÎN EUROPA
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Horoscop săptămânal 13 - 19 mai 2024: Taurii au o perioadă deosebită în viața lor
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină de lux! Cum arată noul bolid al manelistului
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro