Jean de la Craiova, vacanță de vis în SUA. Primul lucru pe care îl va vizita în America EXCLUSIV

Jean de la Craiova, vacanță de vis în SUA. Primul lucru pe care îl va vizita în America EXCLUSIV
Jean de la Craiova a plecat în vacanță.

Jean de la Craiova, unul dintre cei mai îndrăgiți soliști de muzică lăutărească de la noi, e mai decis ca niciodată ca anul acesta să ajungă personal la mormântul unuia dintre cei mai mari cântăreți ai lumii, din toate timpurile, Michael Jackson. Celebritatea îşi doarme somnul de veci în cimitirul „Forest Lawn” din Los Angeles, acolo unde a fost înmormântată în mare secret la 10 august 2009, la mai bine de 40 de zile de la decesul său, produs la 25 iunie. Un deces care a luat lumea prin surprindere, inclusive prin faptul că fostul rege neîncoronat al muzicii pop nu a avut niciodată parte de o ceremonie funerară publică, în contrast cu întreaga sa viaţă, când s-a aflat mai mereu sub lumina reflectoarelor.

Jean de la Craiova, vacanță de vis departe de România: artistul a plecat în SUA

Îndrăgitul nostru Jean de la Craiova a demonstrat de atunci încoace, de mai multe ori, că e pasionat de muzica și cariera lui Michael Jackson. El a interpretat, spre exemplu, pe scena emisiunii „Te cunosc de undeva”, difuzată cu mare succes de ani buni de Antena 1, cel puțin două melodii ale marelui star american, „Remember the time” și „You’re not alone”.

De fiecare data, Jean de la Craiova a surprins și asistența din platou, dar și pe telespectatori, cu talentul său aparte, foarte greu de ghicit la o adică, fiindcă nu a interpretat o melodie din propriul repertoriu.

Dorința lui Jean de la Craiova pe tema întâlnirii ipotetice cu marele său idol datează de ceva vreme, dar ultimiii doi ani, în care pandemia a făcut furori în întreaga lume, l-au forțat să-și amâne planurile.

„De data asta lucrurile vor sta cu totul altfel”

„De data asta lucrurile vor sta cu totul altfel. De unde știu? E simplu! A dispărut pandemia! În plus, tocmai am fost anunțat că de la finele lui octombrie voi avea parte de cel mai mare turneu pe care l-am întreprins vreodată, personal, oriunde în lume.

Este vorba despre un turneu lung de trei luni, în timpul căruia voi cânta, împreună cu alte vedete de la noi, în Statele Unite, Canada și Australia”, a dezvăluit Jean de la Craiova pentru impact.ro.

El susține că doar în Statele Unite vor exista 25 de mari orașe în care vor cânta, din care, desigur, nu putea lipsi Los Angelesul.

„Se pune accentul în primul rând pe comunitățile de români, dar uneori apar și surprize. Nu știi niciodată nu unde sare iepurele!”, mai spune același Jean de la Craiova.

,,Puțini știu că mă visam…”

Care deja își face planuri legate de ziua pe care i-o va dedica lui Michael Jackson. „Singura necunoscută în acest moment e data la care voi avea parte de împlinirea visului. Cine știe, poate va fi chiar de ziua mea, ceea ce ar fi, chiar și pentru mine, o surpriză de zile mari!”, mai crede el.

Jean de la Craiova va aniversa pe 24 noiembrie împlinirea vârstei de 52 de ani, dată care îl va surprinde cu siguranță undeva pe continentul nord-american, fiindcă Australia e ultima destinație a marelui său turneu.

Însă pe lângă vizitarea locului de veci al starului, Jean de la Craiova mai are un obiectiv personal de atins: „Nu voi rata nici șansa de a vizita centrul de comandă NASA. E un alt vis de-al meu. Puțini știu că mă visam astronaut când eram mic. Așa că, abia aștept și întâlnirea cu Houston! Să vezi atunci probleme!”, se amuză el deja pe această chestiune.