Jandarm din Timișoara, căutat de polițiști de două zile. Cine este Ionuț Mădălin Nisipeanu

Jandarm din Timișoara, căutat de polițiști de două zile. Cine este Ionuț Mădălin Nisipeanu
Jandarm din Timișoara, căutat de polițiști de două zile. Cine este Ionuț Mădălin Nisipieanu

Ionuț Mădălin Nisipeanu, jandarm din Timișoara, a dispărut după ce s-a urcat, în urmă cu două zile, într-un taxi. Căutările polițiștilor continuă. Cine este băiatul?

Jandarm din Timișoara, căutat de polițiști de două zile. Cine este Ionuț Mădălin Nisipeanu?

Ionuț Mădălin Nisipeanu, jandarm din Timișoara, a dispărut în urmă cu două zile. Băiatul, în vârstă de 23 de ani, s-a urcat într-un taxi, în urmă cu două zile, iar de atunci este de negăsit. Tânărul a absolvit în 2019 Școala Militară de Subofițeri Jandarmi ”Grigore Alexandru Ghica” din Drăgășani. Ionuț este de fel din Țicleni, o comună din Gorj, însă lucrează în Timișoara, locul unde a fi fost văzut ultima oară. Acesta plecase din zona Complexului Studențesc cu un taxi, pe 16 februarie, în jurul orelor 04:20.

Semnalmente:

  • Ionuț are 1,65 metri înălțime, ochi căprui, părul șaten și este tuns scurt. La momentul la care a dispărut, acesta purta o pereche de pantaloni albaștri, tricou negru și geacă maro. Băiatul poartă și ochelari.
Jandarm din Timișoara, căutat de polițiști de două zile. Cine este Ionuț Mădălin Nisipieanu
Ionuț Mădălin Nisipeanu, șef de promoție la Școala Militară de Subofițeri Jandarmi din Drăgășani

Persoanele care îl văd sunt rugate să apeleze imediat Serviciul de Urgență 112 ori să meargă la cea mai apropiată secție de poliție.

„Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută este rugat sa apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie”, transmit reprezentanții IPJ Timiș”, informează reprezentanții IPJ Timiș.

Ce s-a întâmplat în ziua dispariției?

Duminică dimineață, în jurul orei 4:20, Ionuț Mădălin Nisipeanu a plecat din zona Complexului Studențesc din Timișoara cu un taxi chemat de prietenul său. Cei doi fuseseră în club, iar Ionuț s-ar fi supărat, dintr-un motiv încă necunoscut, și a vrut să plece. Suspect este că, din momentul în care s-a urcat în acel taxi, nu a mai fost văzut.