03 sept. 2021 | 14:58

Jamila, amenințată grav pe internet: ‘Geanino, te prind pe stradă, nu te mai recunoaște nici mama ta’

Monden
Jamila, amenințată grav pe internet: ‘Geanino, te prind pe stradă, nu te mai recunoaște nici mama ta'
Jamila, amenintata grav pe internet ‘Geanino, te prind pe strada, nu te mai recunoaste nici mama ta’

Jamila trece prin momente cumplite de când a fost amenințată cu bătaia și chiar cu moartea. Tânăra care a cucerit internetul cu rețelele ei senzaționale a făcut totul public pe rețelele de socializare. Ce mesaje tulburătoare a primit, în ultimele două zile.

Cine a amenințat-o pe Jamila cu bătaia

Faimoasa Jamila se teme pentru viața ei, după ce a fost agresată verbal și a primit mai multe amenințări în mediul online. Recent, vedeta blogului „Jamila Cuisine” a postat câteva mesaje îngrozitoare pe care le-a primit din partea unor internauți, care au amenințat-o cu bătaia.

Tânăra s-a arătat extrem de îngrijorată de faptul că a primit două mesaje înfiorătoare din partea a două persoane care i-au comentat la unul dintre clipurile urcate pe canalul ei oficial de Youtube.

„Să moară tot ce am mai scump pe casă, dacă nu te nenorocesc dacă te prind prin Militari. Jamilo, fii atentă la mine ce capac îți dau.”

„Jamila, ai face bine să-ți păzești spatele, căci dacă te voi prinde, nici mama ta nu te va mai recunoaște când termin cu tine.”

Reacția Jamilei, după ce a citit mesajele de amenințare de pe Youtube

Geanina Avram Staicu, cunoscută publicului român sub numele de Jamila, a împărtășit drama prin care trece cu urmăritorii ei de pe Facebook, fiind revoltată de felul în care anumiți internauți trimit mesaje agresive și amenințătoare la adresa creatorilor de conținut.

Celebra vloggeriță a tras un semnal de alarmă și a apelat la simțul civic al oamenilor, sfătuind românii să fie mai atenți și să se ocupe de educația copiilor lor, Jamila bănuind că agresorii ar fi minori.

„Internetul naste monstri! Acesta este al doilea comentariu de amenintare pe care il primesc in 24 de ore. Veti spune ca sunt copii si ca scriu si ei ca sa epateze. Da, sunt copii, dar sa scrii asa ceva unui adult pe care nu-l cunosti doar pentru distractie mi se pare oribil, groaznic! Amenintarile de tipul acesta reprezinta infractiune si se pedepsesc conform legii!

Copiii care au acces la internet ar trebui supravegheati, chiar daca sunt mari. Apoi ar trebui EDUCATI! Educati ca sa nu se mai comporte asa, ca sa nu mai lase nimanui mesaje de tipul asta! Sunt mama si ma ingrozesc!

Ma ingrozesc sa vad ce fel de generatie vine din urma si cum, in loc sa evoluam, involuam! Educatia! Educatia de acasa, cei 7 ani de care se tot vorbeste! Nu e ok sa ameninti, nici macar in gluma! Nu e ok sa folosesti internetul in felul asta! Nu e ok sa toleram asa ceva!”, a scris Jamila pe pagina sa oficială de Facebook.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
O legendă a cinematografiei a încetat din viață. S-a stins o mare stea
Capital.ro
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii, înainte de Paşte
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VEȘTI bune de la Guvern. Cine beneficiază de PENSIE înainte de termen
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro