Jador a reapărut la Survivor România 2021. Colegii lui, șocați să îl vadă în cârje VIDEO

Jador a reapărut la Survivor România 2021. Colegii lui, șocați să îl vadă în cârje VIDEO
Jador a revenit la Survivor Romania 2021

Jador revine la Survivor România, după accidentarea la piciorul stâng. Amintim că acum două săptămâni, artistul din echipa Faimoșilor a suferit o accidentare pe traseu și a fost dus de urgență la spital.

Jador a reapărut la Survivor România 2021

După ce artistul a primit îngrijire medicale de rigoare, medicul i-a permis acestuia să se alăture colegilor lui. Astfel că prezentatorul Daniel Pavel i-a surprins pe concurenți când a anunțat revenirea în competiție a lui Jador, înaintea meciului pentru recompensă. Cu toate acestea, apariția Faimosului nu este numai un motiv de bucurie, pentru că el este grav accidentat și poate să-i ajute pe Faimoși numai de pe bancă.

Jador se alătură Faimoșilor, după ce a primit acordul medicilor să-i susțină de pe bancă”, a spus prezentatorul emisiunii, Daniel Pavel. Însă Culiță Sterp este dezamăgit să-l vadă pe Jador în cârje, deoarece spera ca Jador să poată lupta împotriva Războinicilor.

„Te așteptam să vii să joci, să-i spargem pe ăștia”,  a spus cântărețul.

Însă cu toate că este într-o postură nefericită, Jador își păstrează optimismul și dorește să-i țină uniți pe Faimoși. De altfel, acesta a făcut glume, dar a recunoscut și că are mai multe probleme de sănătate:

Ce probleme de sănătate are Jador

„Am câteva probleme. Eu am cerut doctoriță, să nu-l mai văd pe Theo niciodată. Și stomacul și spatele și piciorul, nu mai știu ce urmează. Nu vă duceți la spital, stați între patru pereți, singuri, cu un gardian care nu știe engleză. Mi-a fost dor de colegii mei și vreau să le mulumesc că și-au făcut griji pentru mine, îmi cer ietare de la Musty, că am fost nesimțit cu el”, a declarat Jador la revenirea în echipa Faimoșilor, după două săptămâni de absență.

Deși Jador urla de durere la accidentare, Războincii nu au crezut în accidentarea acestuia. Nu de alta, dar Sorin Pușcaș a luat în derâdere accidentarea artistului spunând că este un actor slab.

 „Ei vor să facă ca noi, să nu-și arate slăbiciunile, dar cineva tresare de acolo, Zanni care spune lucrurilor pe nume. Pe lângă el a fost și Elena care a spus că între unele persoane mai există tensiuni. Eu văd că ei nu sunt bine. Nu știu dacă va primi Oscarul, probabil pentru cel mai prost actor. Din ce am văzut la joc, s-a prefăcut. Sunt foarte atent la detalii și mi s-a părut o prefăcătorie, pentru că în ultima perioada pierde, nu mai intră pe traseu, spune că mă alege și când ajunge la joc se lasă ales”, a spus Războinicul.