Jador s-a însurat cu o blondă celebră de la noi. Imaginile care le-au scos din minți pe fane

Jador s-a însurat cu o blondă celebră de la noi. Imaginile care le-au scos din minți pe fane

De când a intrat în casa Puterea Dragostei, Jador a pus pe jar inima multor femei. Și-a făcut o relație, apoi a fost prins într-un triunghi amoros, însă, în final, tot singur a plecat din Turcia, unde se filmează show-ul de la Kanal D. Cum deja și-a făcut un nume în sfera muzicală, rămâne doar să se așeze la casa lui. Pentru a atinge acest sentiment, s-a însurat, la TV, cu asistenta de la Star Matinal. Deși la bază a fost o provocare, fanele au luat-o de-a gata.

Jador a spus ”DA!”. Cântărețul s-a însurat în direct cu o celebră blondă

Celebrul manelist s-a căsătorit în direct, la Star Marinal. Îmbrăcat la costum, Jador a luat-o de braț pe cea mai potrivită găsită în platoul emisiunii și au pășit către ofițerul de stare civilă, prezentatorul Dima Trofim. Cât despre mireasă, ea a fost Olga Delia, asistenta show-ului, care încă de la prima apariție în platou a pus ochii pe manelist.

Jador s-a însurat cu o blondă celebră de la noi. Imaginile care le-au scos din minți pe fane
Jador s-a însurat în direct cu asistenta de la Star Matinal

Sincer și răspicat, cei doi au spus ”DA”, deși Jador nu a vrut inițial să scape de burlăcie, nașa Nasrin convingându-l să își ia rolul în serios. Imediat a avut loc și sărutul mult așteptat dintre cei doi, iar petrecerea va avea loc curând, au spus mirii. Până atunci, cântărețul i-a fredonat proaspetei sale soții cea mai recentă piesă de-a lui, în aplauzele tuturor.

Remus Ionuț Dumitrache pe numele său real, a devenit celebru după ce s-a înscris în emisiunea matrimonială „Puterea dragostei” de la Kanal D, unde s-a prezentat drept lăutar. Acesta provine din Bacău și, pe lângă pasiunea sa pentru muzică, este un tip citit, spun cei din jur. De altfel, în 2017, tânărul a absolvit Facultatea de Relații Internaționale. Carismatic și cu un timbru aparte, susțin fanii săi, a reușit să fie numărul unu în topurile muzicale din România, luptându-se cu Dani Mocanu și Florin Salam, pe care i-a surclasat.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI