Jador s-a certat cu Lino Golden?! Detaliile observate de fani, cei doi nu mai scot nici piesa împreună

Jador s-a certat cu Lino Golden?! Detaliile observate de fani, cei doi nu mai scot nici piesa împreună
Jador s-a certat cu Lino Golden! Detaliile observate de fani, cei doi nu mai scot nici piesa impreuna

Acum câteva zile, internauții au fost extrem de bucuroși de faptul că Jador și Lino Golden se pregăteau să lanseze noua piesă „Țin capul sus mereu că toți imi vor coroana”. Ce s-a întâmplat între cei doi artiști.

De ce nu mai lansează piesă împreună Jador și Lino Golden

Acum câteva zile fanii lui Jador au fost extrem de entuziasmați când fostul concurent de la Survivor România i-a anunțat că va scoate o piesă în colaborare cu Lino Golden. Melodia numită „Țin capul sus mereu că toți imi vor coroana” ar fi trebuit lansată în câteva zile, dar ceva s-a întâmplat între timp.

Jador este extrem de apropiat de comunitatea sa de fani, admiratori pe care-i ține mereu la curent cu tot ce se întâmplă în viața sa, atât cea personală, cât și proiectele sale profesionale. Recent, fostul Faimos de la Survivor a ținut o sesiune de întrebări și răspunsuri pe Instagram, iar una dintre replici i-a dezamăgit pe susținătorii săi.

Unul dintre urmăritorii manelistului l-a întrebat pe Jador care va fi data lansării piesei cu Lino Golden, însă răspunsul artistului i-a lăsat mască pe fanii acestuia. Manelistul a spus că nu știe dacă vor mai scoate piesa, ceea ce i-a pus pe gânduri pe internauți, crezând că fostul concurent de la Survivor România și trapperul s-ar fi certat.

Jador și Lino Golden nu se mai urmăresc pe rețelele de socializare

Asta nu este tot. Fanii lui Jador au observat un detaliu important. Se pare că manelistul și Lino Golden nu se mai urmăresc pe rețelele de socializare, ceea ce întărește ipoteza conform căreia cei doi ar fi avut un conflict, acesta fiind motivul pentru care au decis să nu mai scoată o altă melodie împreună.

Jador și Lino Golden nu sunt la prima colaborare împreună. De fapt, cei doi au scos 3 piese împreună, până acum. În trecut, pe vremea când Lino Golden făcea parte din echipa lui Alex Velea de la Golden Boy Society, cei doi foști concurenți de la Survivor România au lansat „Dau Moda”.

Piesa a fost un adevărat hit, fiind numărul 1 în tendințele din Youtube pentru mai multe săptămâni la rând. Apoi, în august 2020, cei doi artiști au dat lovitura cu o melodie estivală, „Dive Maldive”.

Pe lângă acest cântec, în primăvara lui 2021, trapperul și simpaticul manelist au mai colaborat pe piesa „Sunt o forță”, alături de Cătălin Moroșanu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI