Război total în casa Puterea Dragostei! „Te rog să-ți controlezi molia asta!”

Război total în casa Puterea Dragostei!
Război total în casa Puterea Dragostei! Jignirile au ajuns la alt nivel

Nou scandal în casa Puterea Dragostei! Războiul se poartă acum între o fată care nu a avut noroc să-și găsească dragostea și un cuplu. Să fie invidia atât de mare pe povestea lor de iubire? Despre cine este vorba și acuze se aduc în noua situație controversată?

Război total în casa Puterea Dragostei!

Certurile sunt din nou în prim-plan în show-ul iubirii! De data aceasta, protagoniștii unui scandal de proporții sunt Andreea Oprică și cuplul format din Bianca și Livian. În timp ce Andreea îi reproșează Biancăi că dorește să o facă să-și iasă din minți, ceilalți colegi de platou se amuză copios. Atât concurenții din casa fetelor, cât și cei din casa băieților râd nevoie mare de discuțiile venite parcă din senin. Dacă în urmă cu câteva zile nu aveau nimic să-și reproșeze, acum totul s-a schimbat.

Război în casa PUterea Dragostei! Andreea, acuzații dure pentru Bianca
Război în casa PUterea Dragostei! Andreea, acuzații dure pentru Bianca

„Te rog frumos să nu te mai bagi în seamă. Nu vezi că eu sunt fată fină? Calmează-ți molia asta. Am o stare proastă și fata asta încearcă de ieri să mă provoace. De ce te bagi tu în seamă? Am vorbit cu tine? Vezi de treaba ta, că ieri am tăcut din gură. Nu ți-am atras ție atenția, i-am spus Marianei. Vezi că-ți iei nasul la purtare. Tu ieri nu ai țipat la mine? Ai uitat?! Eu nu-ți văd prezența…nu te bagă nimeni în seamă”
Andreea Oprică

„Se vorbește că Bianca e cu mine la hotel…”

„Stai liniștită că mă bagă lumea în seamă. Lasă, Mariana, hai să nu o mai băgăm în seamă. Controlează-te! Nu mai purta dialog cu mine dacă aduci jigniri. Nu-mi pierd eu timpul, tu nu ești o persoană importantă”
Bianca Comănici

„Am auzit că se vorbește că Bianca întârzie că e cu mine la hotel și nu știu ce. Nu spun că tu ai zis, dar ai adus vorba și mi-am adus aminte”
Mr. Livian