03 sept. 2021 | 16:42

Jador și Alex Velea nu se mai suportă. Iubitul Antoniei, scos din sărite de manelist

Monden
Jador și Alex Velea nu se mai suportă. Iubitul Antoniei, scos din sărite de manelist
Jador și Alex Velea nu se mai înțeleg. Ce s-a întâmplat între artiști?

Fanii celor doi cântăreți cunoscuți sunt surprinși de relația acestora din prezent. Se pare că Jador și Alex Velea nu se au deloc la inimă. Iubitul Antoniei a fost scos din sărite de fostul concurent de la emisiunea ‘Survivor’. Motivul a fost dezvăluit de fostul Faimos.

Alex Velea, scos din sărite de Jador. Ce s-a întâmplat între cei doi artiști?

Jador și Alex Velea au ajuns la cuțite. Cei doi artiști au făcut furori cu piesele pe care le-au cântat împreună, iar fanii erau fericiți de relația care s-a legat între ei din punct de vedere profesional și nu numai.

Se pare că lucrurile s-au cam stricat între artiști. Din păcate pentru cei care îi iubeau și doreau să-i mai vadă împreună, colaborarea lor a luat sfârșit. Fostul Faimos a dezvăluit și el că Alex Velea este supărat pe el de ceva vreme, iar motivul a fost că a ales să facă anumite schimbări în repertoriul muzical.

„Cred că e supărat pe mine din unele motive, presupun că știți și voi de ce, dar spuneți-i că noi doi am schimbat muzica și că noi doi ar trebui să facem asta în continuare, așa că trimiteți-i asta. Și că îl iubesc!”, le-a spus Jador urmăritorilor lui, pe contul său de Instagram.

Concertele și evenimentele curg lin în agenda extrem de încărcată a cunoscutului manelist. Acesta a devenit chiar mai iubit după participarea la show-ul sportiv din Republica Dominicană. Încă de la revenirea în țară solistul a început să lucreze intens la piese cu care să-și încânte publicul.

„Următoarea piesă va fi despre tot se întâmplă în spate, tot ce fac eu aici, tot ce fac eu după concerte, tot ce fac eu înainte de concerte, distracție, viața mea din spatele tuturor”, a mai spus Jador.

„M-a jignit prea rău”

Iubitul Antoniei a mai atras atenția tuturor mărturisind sincer antipatiile pe care le are în rândul unor persoane cunoscute. Nu cu mult timp în urmă câteva detalii din relația pe care o are cu Cătălin Măruță cutremurau lumea showbiz-ului românesc.

Se pare că nu există șanse de împăcare între vedete, potrivit spuselor artistului. Alex Velea a fost dezamăgit de atitudinea prezentatorului de televiziune și nu dorește să îngroape securea războiului, așa cum a propus moderatorul.

„Nu e genul meu să împroșc cu noroi în stânga și în dreapta. Cu Măruță de asta m-am și certat, că tocmai pe ei (n.red.- foști prieteni de-ai cuplului Velea-Antonia) îi invita și le punea întrebări despre nevastă-mea.

M-a jignit prea rău, și a jignit-o pe nevastă-mea. Dacă foloseamm numele nevestei lui, dacă aș fi vorbit eu de Andra cum a vorbit el de Antonia, nu cred că mai punea textul ăla, ca la sfârșit să spună că suntem bărbați și să ne strângem mâna.’
Alex Velea (Sursa: podcast Speak)

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Simona Halep e fost exclusă! Decizia luată chiar acum în tenis
Capital.ro
Noi norme privind încălcarea regulilor de circulație în străinătate. Șoferii care încalcă regulile de circulație vor fi depistați mai ușor
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
POȘTA face ANUNȚUL! PENSIILE vor fi PLĂTITE. DATA exactă
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro