Jador, jignit de cine nu se aștepta după eliminarea de la Survivor: ‘E prost’

Jador, jignit de cine nu se aștepta după eliminarea de la Survivor: ‘E prost’
Jador a fost jignit de un fost coechipier după eliminarea de la Survivor

Deși a părăsit competiția cu câteva săptămâni în urmă, în prima etapă a competiției ”Survivor”, Simona Hapciuc este căutată pentru a-și da cu părerea despre cele întâmplate în junglă. Franchețea și ardoarea o clasează ca fiind și acum una dintre cele mai controversate foste concurente ale concursului de la Kanal D. În calcul intră și părerea sa despre Jador, recent eliminat din junglă din cauza medicale.

Jador a fost jignit de Simona Hapciuc după eliminarea de la Survivor

Într-o secțiune de ”Întrebări și Răspunsuri” de pe Instagram, fosta Faimoasă și-a spus părerea despre Albert Oprea. Aceasta, provocată de admiratorii show-ului, a caracterizat fiecare coechipier.

„Da, îmi place foarte mult de Albert. Mi se pare un copil foarte educat și foarte bine crescut. Este un foarte bun sportiv și mi se pare că în momentul de față are un psihic extrem de puternic”, a declarat Simona despre Albert Oprea.

„Mi se pare un băiat foarte bun la suflet, dar foarte prost… Dar foarte bun la suflet”, a spus ea despre Jador.

Fosta Faimoasă îl apreciază pe Starlin 

O opinie mai blândă a avut despre Starlin, cu care a empatizat după eliminarea sa. Blondina a marcat faptul că ambii au recurs la același gest în momentul părăsirii concursului; gest interpretat de mulți ca fiind de reacredință. Mai exact, aceștia au ales să nu-și îmbrățișeze unii colegi la despărțire, din aceleași considerente.

„Starlin, vreau să te felicit pentru cât de mult ai rezistat în competiție, în primul rând, iar, în al doilea rând, vreau să te felicit pentru gestul pe care l-ai făcut aseară. Eu te înțeleg cel mai bine deoarece știi că am făcut ceva asemănător atunci când am plecat și, deși, multă lume m-a blamat pe mine, te blamează pe tine.

Faptul că am dat dovadă de sinceritate și nu am făcut gesturi inutile, care erau făcute doar de dragul camerei, de a da bine pe cameră, de a da bine în fața oamenilor. Pe mine mă face să te apreciez mai mult ca și persoană. Tu așa ai simțit să faci, să nu îl saluți pe Albert în momentul în care ai plecat și nu ai fost fals”