Ce a pățit, de fapt, Simona Hapciuc la Survivor România. Reacția Faimoasei

Ce a pățit, de fapt, Simona Hapciuc la Survivor România. Reacția Faimoasei
Ce a pățit Simona Hapciuc la Survivor România

Simona Hapciuc nu iartă și nu uită. Fosta Faimoasă este și acum supărată din cauza faptului că a fost eliminată de la ”Survivor România”. Aceasta aduce în vedete acest aspect de fiecare dată când are ocazia. O conversație cu o apropiată i-a pus pe tapet sentimentele.

Simona Hapciuc nu poate trece peste eliminarea de la Survivor România. Conversația dintre ea și o prietenă

Zilele trecute, fosta Faimoasă a făcut publică o conversație pe care a avut-o cu o apropiată. Cea din urmă încearcăasă îi aline suferința și să o facă să treacă peste eliminare. „Eu știu că pe tine te deranjează răutățile și nedreptatea, dar fii tu cea mai deșteaptă și lasă de la tine”, îi spune prietena. „500 de euro”, a glumit Simona.

„Îți dau oricât, numai să fii fericită. Eu știu că situația asta pe tine nu te face fericită, tu toată viața ai fugit de certuri și de scandaluri. Îți amintești ce ai spus când te-ai despărțit de Ionuț? Mai bine mamă singură decât toată ziua ceartă… Îți mai amintești ce vis aveai tu pentru anul acesta?”, este replica amicei.

„Da, să pun bazele unei case de copii”, a răspuns fosta vedetă Kanal D.

„Și de ce, în loc să stai toată ziua pe net să te cerți cu toți acei oameni nu muncești pentru visul tău”, a întrebat-o apropiata sa.

„Pentru că visul meu s-a dărâmat când Culiță i-a convins pe toți să mă voteze în locul lui Moroșanu și să mă scoată din singura competiție la care am acceptat vreodată să particip numai și numai pentru acest vis”, a explicat fosta Faimoasă.

Vrea ca un Războinic să câștige concursul de la Kanal D

Întrebată de fani cine ar vrea să câștige marele concurs, în cadrul unei sesiuni de ”Întrebări și Răspunsuri” pe Instagram, Simona Hapciu a răspuns că ar vrea la final să audă numele  Albert Oprea, component al echipei albastre. „Mi-aș dori să câștige Albert Oprea”, a declarat ea.

Nu există mare surprindere în această informație, cel puțin dacă în ecuație intră numai bărbații din echipa Faimoșilor, dat fiind că blondina i-a acuzat că sunt misogini. Uimirea vine, însă, din faptul că nu a pronunțat numele Elenei Marin, cu care a fost prietenă în concurs. Deși cele două s-au îndepărtat în ultima vreme cât au împărțit același cocos, telespectatorii sperau că dansatoare va rămâne în sufletul Simonei și o va susține de acasă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI