Alin Sălăjean, adevărul despre Starlin de la Survivor. Ce a pățit când era în Dominicană

Alin Sălăjean, adevărul despre Starlin de la Survivor. Ce a pățit când era în Dominicană
Alin Salajean, adevaarul de la Survivor Romania 2021

Alin Sălăjean, fostul Războinic, de la Survivor România 2021, a vorbit despre eliminarea lui Starlin din competiție. Iată ce a spus acesta!

Alin Sălăjean, adevărul despre Starlin de la Survivor

Alin Sălăjean s-a bucurat nespus pentru pentru prierenul său, Albert, care, din nou, a ieșit favoritul publicului.

”Victorie. Vă iubesc. Pentru a opta oară consecutiv, Albert este favoritul publicului doar datorită vouă. Vă iubesc”,  a strigat Alin, după ce Daniel Pavel a anunțat favoritul publicului în tabăra albastră.

Mai mult, Alin Sălăjean a vorbit și despre eliminarea lui Starlin din competiția fenomen de la Kanal D.

”Eu am fost înjurat de mamă, am fost făcut în toate felurile de către unii dintre colegii din echipa războinicilor. Am plecat iertând pe toată lumea.

Tu ieși, Starlin, în această seară, nu saluți doi oameni cu care ai suferit în aceste patru luni, cu care ai trecut și prin bine și prin rău, dar totuși îi saluți pe faimoși. Mie asta îmi dă mult de gândit. Foarte mult de gândit”, le-a spus fostul războinic de la Survivor, urmăritorilor lui din mediul online.

Ce a declarat Starlin la eliminare

La eliminare, Războinicul a spus că a învățat multe lecții la Survivor România și o să prețuiască cu adevărat momentele petrecute alături de familie și de prieteni. Mai mult decât atât, Starlin a mai spus că și-a îndeplinit visul de a vizita locurile în care a crescut în Dominicană înainte să plece acasă, în România.

„Survivor România pentru mine înseamnă multe lucruri. Înseamnă să îmi iubesc mai mult familia de acasă și lucrurile pe care le am, prietenii. Să valorez fiecare secundă din viața mea, fiecare chestie măruntă, fiecare bucățică de pâine pe care mi-o dă Dumnezeu în fiecare zi. Sunt liniștit, nu simt nimic în afară de ce nu trebuie. Mi-am dorit de la început să am meciuri care să mă ducă în Santo Domingo, spuneam mereu să nu vin aici și să nu văd pe cineva pe care îl cunosc.

Ne-am plimbat și m-am întâlnit cu o prietenă din copilărie, cu o legătură special de la 5 ani până la 37 câți am acum. Am văzut o verișoară, m-am plimbat unde mă plimbam în copilărie, unde am muncit, unde m-am format ca bărbat  și ăsta a fost scopul.

Să demonstrez oamenilor de acasă și mai ales fetiței mele că orice e posibil în viață. Aici am câștigat un frate, Sorin, un băiat cu care cu am multe în comun. Am câștigat la fel doi frați luptători, Marius și Andrei, și o prietenă nebună, pe Sindy”, a declarat Starlin înainte să părăsească competiția Survivor România.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI