Jador i-a șocat pe fanii săi. Pleacă din țară și își vinde mașina, e anunțul momentului

Jador i-a șocat pe fanii săi. Pleacă din țară și își vinde mașina, e anunțul momentului
Jador pleacă din România și își vinde mașina

Fanii lui Jador au rămas șocați, după ce acesta i-a anunțat că va pleca din țară. Artistul le-a dezvăluit acestora că va lipsi aproximativ jumătate de an. Mai mult, cântărețul a mărturisit că trebuie să își vândă și mașina.

Jador vinde mașina și pleacă din țară

Jador a luat această decizie incredibilă, dar nu le-a explicat fanilor și motivul pentru care părăsește România. Artistul le-a spus acestora că le va explica totul într-un vlog pe care îl va face. Deocamdată, el a spus doar că trebuie să își vândă mașina.

Fiind vizibil afectat de cele întâmplate și cu ochii în lacrimi, cântărețul s-a destăinuit celor care îl apreciază și îl urmăresc pe rețelele de socializare.

”Sincer, nici nu știu cum să vă zic. Voi lipsi o perioadă de vreo cinci, șase luni din România, deci deduceți ce o să se întâmple. Voi lipsi cinci, șase luni anul viitor. Nu știu cum să vă zic, o să fac un vlog despre asta să vă explic. Nu știu ce să fac cu mașina, trebuie să o dau. S-a întâmplat ceva… O să vă explic ce. Vă pup! Vă iubesc! Sper să nu fiți supărați. Vă iubesc!”, a spus Jador, potrivit Cancan.

Jador a filmat pentru Revelion

Mai mulți artiști din România s-au adunat pentru filmările Revelionului, pe care Dan Negru îl găzduiește în fiecare an. În ciuda pandemiei de coronavirus, șefii postului de televiziune Antena 1 n-au renunțat la filmări. Însă, s-au luat toate măsurile necesare pentru ca participanții și spectatorii să fie în siguranță. Printre vedetele care au participat la filmările show-ului s-au aflat și Jador cu Mihai Trăistariu.

”Împreună cu echipa de producție TV, am hotărât să filmăm Revelionul la începutul lui decembrie. Deci, se face! Cu toate măsurile de siguranță”, a anunțat Dan Negru pe pagina sa de Facebook.

Jador s-a operat în secret

De acestă dată Jador a fost foarte discret. El a dezvăluit ce s-a întâmplat cu chipul său și de ce sunt vizibile niște semne pe fața lui. Cântărețul a făcut un live unde a discutat cu fanii săi. Artistul a suferit o intervenție minoră de ordin estetic pentru a-și acoperi cearcănele.

Manelistul are un program foarte aglomerat și de cele mai multe ori nu doarme destul, mănâncă pe unde apucă, iar orele de stat în picioare și treaz în atâta gălăgie se resimt. Totodată, Jador le-a recunoscut fanilor că apelează cu încredere la măiestria specialiștilor când consideră că este nevoie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI