Jador, enervat peste măsură pentru că este numit manelist. Mesajul dur al fostului concurent de la Survivor

Jador, enervat peste măsură pentru că este numit manelist. Mesajul dur al fostului concurent de la Survivor
jador a rabufnit dupa ce a fost numit manelist

Jador s-a supărat pe cei care îl numesc manelist și a apărat-o pe Loredana Groza după ce cântăreața a scos o piesă cu mai mulți artiști din industrie.

Jador, enervat peste măsură pentru că este numit manelist

Jador a fost invitat în podcastul realizat de Damian Drăghici, unde și-a spus părerea despre piesa pe care a scos-o alături de Loredana și a ținut să închidă gura criticilor.

”Am văzut la televizor: Loredana a făcut piesă cu nouă maneliști. Nici nu mai contam, noi eram nouă maneliști. Și era acolo cine?

Florin Salam, Vali Vijelie, Jean de la Craiova, eu, care să zicem că nu trebuie să aibă atât respect că e mai tânăr, dar punem pentru ăia vechi, care sunt niște artiști. Loredana și restul.

Loredana este o artistă de excepție, foarte bună și o apreciem cu toții și o iubim, dar în ochii unora suntem doar niște maneliști.” a declarat el.

Jador: „Cum să comentezi de niște oameni valoroși?”

În plus, Jador spune că s-a săturat ca lumea să îi considere pe maneliști „analfabeți și needucați”, spunând că ei sunt de fapt oameni care au muncit mult ca să ajungă unde sunt acum.

Asta pentru că ne consideră niște analfabeți, niște needucați și multe alte lucruri. Cum să comentezi de niște oameni valoroși? Dar nu, noi suntem țigani și suntem într-adevăr huiduiți în anumite contexte.”, a mai adăugat artistul.

Și Loredana Groza a reacționat la criticile aduse în spațiul online privind piesa pe care a scos-o.

”Când e ceva care iese din tipare, care poate şoca anumite spirite puritane, sau care cred că muzică pe care o ascultă ei e superioară, nu am cum să mă supăr. Oamenii se obişnuiesc până la urmă. Aici e o problemă şi de rasism.

Sunt convinsă. E o mare parte a problemei. Unii nu pot să înghită lucrul asta. Dar foate mulţi nu au de unde să ştie că eu de foarte mult timp fac asta. E un nou gen de fapt. Nu este manea. Şi dacă ascultaţi ritmul, nu este nici raggaeton, nici manea.”, a spus Loredana Groza.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI