Jador, furios după ce a cântat alături de Loredana. Ce umilințe îndură acum fostul concurent Survivor 2021

Jador, furios după ce a cântat alături de Loredana. Ce umilințe îndură acum fostul concurent Survivor 2021
Jador, furios dupa ce a cantat alaturi de Loredana

Fostul Faimos de la Survivor România este revoltat de felul în care este perceput de către publicul din România. După ce a colaborat cu Loredana Groza, Costi Ioniță și alți cântăreți de manele pentru melodia „Fericire”, Jador nu s-a mai putut abține și a răbufnit la adresa celor care-l critică pentru genul muzical pe care-l abordează în propriile piese. Ce umilințe îndură acum fostul concurent Survivor 2021. 

Jador, furios după ce a cântat alături de Loredana

Invitat de Damian Drăghici în cadrul podcastului său de pe Youtube, Jador s-a luat de toți cârcotașii care-l blamează pentru faptul că este manelist. Artistul susține vehement că atât el cât și colegii săi de breaslă sunt marginalizați și tratați de parcă ar fi „niște analfabeți, niște needucați”:

„Am văzut la televizor: Loredana a făcut piesă cu nouă maneliști. Nici nu mai contam, noi eram nouă maneliști. Și era acolo cine? Florin Salam, Vali Vijelie, Jean de la Craiova, eu, care să zicem că nu trebuie să aibă atât respect că mna e mai tânăr, dar punem pentru ăia vechi, care sunt niște artiști.

Loredana și restul. Loredana este o artistă de excepție, foarte bună și o apreciem cu toții și o iubim dar în ochii unora suntem doar niște maneliști.

Asta pentru că ne consideră niște analfabeți, niște needucați și multe alte lucruri. Cum să comentezi de niște oameni valoroși? Dar nu, noi suntem țigani și suntem într-adevăr huiduiți în anumite contexte”, i-a mărturisit Jador lui Damian Drăghici pe Youtube.

Ce ritual special aveau Jador și tatăl său, când manelistul era copil

Chiar dacă știe că lumea îl percepe ca pe un personaj controversat în muzica românească, Jador nu-și pierde niciodată zâmbetul de pe buze, același optimism care a câștigat inimile a milioane de fani din toate colțurile României.

Manelistul este foarte mândru de tot ce a realizat până la vârsta de 26 de ani și promite să nu se oprească aici, fiind convins că prin muncă și efort poți realiza absolut orice. Cântărețul i-a povestit lui Damian Drăghici cum și-a dorit, încă de copil, să cânte și cum a crezut în visul său.

„Toată viața mea m-am rugat la Dumnezeu, încă de când eram copil. Mă duceam cu tata cu căruța la iarbă și mă rugam la Dumnezeu și îi spuneam că-mi doresc ca eu cu banii din muzică să mă întrețin. Nu din altceva. Tot ce m-am rugat eu la Dumnezeu să-mi dea, mi-a dat”, a completat Jador în cadrul podcastului lui Damian Drăghici de pe Youtube.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI