Ce mesaj a primit Jador din partea fostei iubite. Manelistul a vorbit mult despre ea la Survivor

Ce mesaj a primit Jador din partea fostei iubite. Manelistul a vorbit mult despre ea la Survivor
Jador, mesaj de la fosta iubită după ce a amintit-o la Survivor România

Jador a menționat de-a lungul show-ului lui de la Antena Stars, ”Jador Adevărt”, o femeie care i-a rămas în suflet și pe care o va iubi mereu. Declarațiile despre acest subiect s-au intensificat odată cu ajungerea lui la ”Survivor România”, liniștea întâlnită în Republica Dominicană făcându-l să se gândească intens la fosta parteneră, Georgiana. Deși a dorit un mesaj de la ea după ce a câștigat o probă de comunicare, a fost sigur că încurajările de acasă nu vor veni de la aceasta, probabil relația cu ea încheindu-se într-un mod neplăcut, dar iată că dorința sa a fost lege pentru femeie, au dedus internauții, care au dedus că aceasta i-a transmis un mesaj subtil pe Instagram.

Jador, mesaj subtil din partea fostei iubite. Manelistul a amintit-o la Survivor România

Pe lângă cele amintite mai sus, drumul lui Jador la Survivor a fost asigurat de nevoia sa de siguranță și de regăsire a echilibrului pierdut, recunoscând că a acceptat provocarea de la Kanal D pentru a trece peste suferința provocată de despărțirea de singura femeie pe care a iubit-o, Georgiana Elisei. Chiar dacă a mărturisit în repetate rânduri că dorește să o uite, nu se poate abține să nu o amintească, să se gândească la ea și să spere în continuare la o împăcare.

„Că tot vorbim de prieteni, mi-aș fi dorit să primesc un mesaj de la fosta, dar știu că nu se va întâmpla așa, pentru că ea era și familia și prietena mea și atât. Mi-aș fi dorit să primesc un mesaj de la ea, dar știu că nu o sa primesc”, a spus Jador în cadrul competiției de supraviețuire.

Dorințele lui au fost ascultate, iar tânăra i-a transmis un mesaj subtil, cel mai probabil văzând că solistul o are încă în memorie, deși este cunoscut ca un DonJuan. Aceasta a publicat pe contul său de Instagram o fotografie sugestivă în care apar trei personaje cunoscute dintr-un serial turcesc, un cuplu și un copil, semn că fata se gândește la întemeierea unei familii. Internauții au presupus că bărbatul lângă care dorește să facă acest pas este Jador, mai cu seamă cu cât vedeta seamănă cu cel din fotografie.

Cine este Jador? 

Jador (25 de ani) și-a câștigat popularitatea participând la emisiunea ”Puterea Dragostei” de la Kanal D, apoi a reușit să-și câștige fani prin atitudinea și genul muzical abordat. Tânărul a colaborat cu mulți cântăreți din România devenind în acest fel unul dintre cei mai ascultați artiști pe Youtube.