Jador, amenințat la Survivor România 2021. Situația a degenerat rapid, spiritele s-au încins

Jador, amenințat la Survivor România 2021. Situația a degenerat rapid, spiritele s-au încins
Jador a fost amenințat la Survivor România

Jador a fost amenințat la Survivor România. Tensinile ating cote maxime, iar lipsa mâncării și diversele caractere din cadrul show-ului sportiv ajută la nașterea noilor controverse. Ce s-a întâmplat recent în Republica Dominicană?

Survivor România 2021: amenințări la scenă deschisă pentru Jador

Conflictele și discuțiile în contradictoriu sunt departe de a părăsi taberele, în special atunci când vine vorba despre cea a Faimoșilor. Nu mai este o surpriză pentru nimeni faptul că Jador este din nou personajul principal într-un nou scandal de proporții.

De data aceasta, manelistul a fost amenințat de o persoană de la care se aștepta mai puțin. Concret, cântărețul a fost amenințat cu eliminarea de către Maria din echipa adversă.

Cea din urmă e mai hotărâtă decât a fost vreodată ca Războinicii să iasă învingători, iar Faimoșii să plece acasă ediție de ediție. Prima persoană căreia i-a pus gând rău este chiar fostul concurent de la emisiunea „Puterea Dragostei”.

Concurentele abia venite sunt puse pe treabă, unele din ele surprind cu personalitățile puternice, altele cu calitățile sportive departe de a fi comentate. Un exemplu bun este Vera, care în ediția trecută a adus două puncte din trei intrări pe teren. Rămâne de văzut cum se vor acomoda acestea în noua lor casă din Republica Dominicană.

Jador: Obișnuiește-te să pierzi!
Maria: Taci, mă!
Jador: Ce mi-ai zis?
Maria: Ți-am zis să taci!(…) Pentru mine, la 20 de ani Survivor România e o mare provocare. O să-i ajut pe colegii mei să-i facem pe Faimoși să plece, unul câte unul acasă. Primul o să plece Jador.
Jador: Cum? Ce a zis, mă?
Maria: Da, tu o să ieși primul!
Jador: Presimt că noi doi o să ne înțelegem foarte bine.

Replici tăioase între Jador și Culiță

Jador: Mințiți! Cu tot ce ai spus, că nu faceți parte din niciun grup. Grupulețul nu e voit, eu spun adevărul, bro. Grupulețul ăsta e cu scopul de a nu vă da nimeni afară și de a avea putere să votați și să scoateți oamenii afară. Eu zic adevărul, mă bate Dumnezeu dacă nu spun adevărul. Nu te înțelegi nicio secundă cu mulți, că eu te cunosc, ești nebun!
Culiță Sterp: Doamne, n-am înțeles ce a vrut să spună că nu mă înțeleg cu mulți…
Jador: Nu ai același suflet, aceeași gândire cu ăștia(arată către Elena Marin și Cătălin Moroșanu), nu-l ai!
Culiță Sterp: Despre asta e vorba, tu te înțelegi mai bine, dacă te înțelegi mai bine cu Elena și Moro, nu înseamnă că ai grupuleț!
Jador: Îți mai explic o dată! Tu ai grupul ăsta pentru că știți deja unde șe duc voturile. Există grupul ăsta nu din prietenie, din interes!
Culiță Sterp: Nu există niciun grup. Eu nu fac parte din niciun grup!