Jador, adevărul despre Zanni de la Survivor. Ce s-a întâmplat, de fapt, în junglă

Jador, adevărul despre Zanni de la Survivor. Ce s-a întâmplat, de fapt, în junglă
Jador a spus adevărul despre Zanni de la Survivor. Ce s-a întâmplat în junglă

Jador a părăsit recent competiția ”Survivor” din cauze medicale. Acesta s-a întors deja pe plaiurile mioritice, iar prima oprire, înainte de a ajunge la casa părintească, a fost în platoul emisiunii ”Teo Show”. Cântărețul a vorbit despre unul dintre cele mai controversate subiecte, comentate pe îndelete de telespectatori show-ului de supraviețuire pe internet: relația lui cu Zanni.

Jador, despre disputele cu Zanni din cadrul Survivor

Jador și Zannidache se cunoșteau dinainte de a face parte din ”Survivor”. Cei doi au fost aduși laolaltă de către mentorul tânărului avangardist, Alex Velea, prin prisma domeniului în care aceștia activează, muzica. Râdeau și se distrau împreună, a povestit fondatorul grupării ”Golden Boy Society”, dar „foamea și condițiile i-au înrăit”, concluziona acesta.

Jungla le-a stricat amiciția. S-au certat, și-au aruncat acuze dure și s-au jignit în repetate rânduri. Tocmai de aceea, până ce va reveni și Zanni în România, lui Jador i-a fost cerut un punct de vedere despre întâmplările care îi vizau.

Manelistul a declarat că nu îi poartă pică, ba chiar îl descrie ca pe „un copil bun” și apreciază la el ardoarea cu care luptă pentru a-și atinge scopul. Zanni are în plan, dacă va ieși câștigător din junglă, să își cumpere o casă. În prezent, locuiește într-un cămin studențesc, din lipsă de venituri.

„Eu sunt binecuvântat. Iubesc pe fiecare în parte” 

„Real, nu m-a enervat nimeni. Probabil de acasă s-a înțeles că Zanni mă ura. Eu nu am cum să îl urăsc pe băiatul ăla, e un copil bun, își dorește foarte mult să câștige. E un copil bun, are o situație financiară nașpa, dar nu am cum să urăsc un om care își dorește atât de mult să câștige.

Mai spunea lucruri, a crescut la casa de copii, dar are un suflet foarte bun. Eu sunt binecuvântat de Dumnezeu, iubesc pe fiecare în parte”, a declarat Jador în cadrul emisiunii de zi de la Kanal D.

Atitudinea lui Jador față de colegul său se aplică și în cazul celorlalți coechipieri, fie ei Faimoși sau Războinici. La ieșirea din concurs, când încă nu își luase zborul din Republica Dominicană, solistul a declarat că nu urăște pe nimeni și speră să se revadă cu toți supraviețuitorii, atunci când și aceștia vor fi părăsit concursul.