Cu ce se ocupă Marius Crăciun de la Survivor în viața de zi cu zi din România

Cu ce se ocupă Marius Crăciun de la Survivor în viața de zi cu zi din România
Cu ce se ocupa Marius Crăciun

Marius Crăciun este noul concurent al emisiunii Survivor România, de la Kanal D, sezonul al doilea, făcând parte din echipa Războinicilor. Acesta a intrat de curând în competiție. El este câștigătorul emisiunii Ferma, de la Pro TV, în anul 2019. Iată cu ce se ocupă Marius Crăciun de la Survivor.

Cu ce se ocupă zilnic Marius Crăciun de la Survivor România

Marius Crăciun are vârsta de 25 de ani și este din Pitești. El este câștigătorul emisiunii Ferma. El a încasat premiul în valoare de 50.000 de euro, iar de curând a spus și ce a făcut cu acesta. Se pare că faima și banii nu l-au făcut pe Marius să se schimbe. El s-a întors la locul lui de muncă, fiind același om modest și educat, cum era și înainte de a participa la Ferma.

 „Lucrez unde lucram și înainte să intru în «Ferma». Sunt manager marketing la Departamentul Fitness de la Decathlon și fac reclamă pentru o campanie fitness. Mă ocup de echipă, verific stocurile, comand produsele, verific progranul de lucru al colegilor mei. Lucrez în două ture, de la 8.00 la 17.00, și de la 12.30 la 21.30.

Îmi doresc să pot antrena, să fiu antrenor de fitness, însă trebuie să urmez un curs de acreditare. Este în plan acest proiect. Îmi place foarte mult sportul, am centura neagră la karate și din când în când mai trec pe la centrele unde se antrenează copiii’, a povestit Marius Crăciun potrivit click.ro.

Cu ce se ocupă Marius Crăciun – ce a făcut cu premiul câștigat

Potrivit celor de la libertatea.ro, cu banii pe care i-a câștigat, Marius Crăciun și-ar fi cumpărat un apartament în orașul natal și a mai plătit și datoriile pe care le avea familia sa, fiind un real ajutor pentru aceasta.

„Cu banii câștigați am reușit să închid datoriile părinților și să iau un apartament în Pitești. Mama și tata locuiesc acum cu mine. De când mi-am luat căsuța, pot să spun că sunt mai liniștit. Am un confort și o liniște, e foarte bine să nu mai ai probleme. Lucrurile s-au așezat.”

Cu ce se ocupă Marius Crăciun – concurent la Survivor

Pregătit să înfrunte orice provocare, Marius Crăciun s-a alăturat echipei Războinicilor de la Survivor. Încă din primul joc a reușit să aducă puncte echipei sale.

Din cauza neajunsurilor, acesta este obișnuit cu greutățile. El a muncit de la o vârstă fragedă pentru a-și ajuta familia.

„Când eram copil, din cauza neajunsurilor aveam restanțe foarte multe, cu sume enorme și din această cauză era să fim dați afară din casă. Părinții mei au fost chemați la tribunal pentru a găsi o cale să plătească acea sumă dacă nu eram dați afară. Cineva ne-a ajutat, a girat pe numele lui pentru a lua acea sumă de bani și am plătit întreținerea”, după cum declara sportivul, pentru viva.ro.

Cu ce se ocupă Marius Crăciun – ocupațiile acestuia

Marius Crăciun este absolvent al Facultății de Educație Fizică și Sport. După 12 ani de activitate el a devenit membru echipei naționale olimpice la Judo.

Pe lângă acestea, războinicul mai practică și arte marțiale mixte și este pasionat de parkour. Chiar dacă job-ul pe care îl are nu necesită condiție fizică, acesta mai practică și bodybuilding și fitness.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI