04 mart. 2021 | 09:18

Cu ce se ocupă Marius Crăciun de la Survivor în viața de zi cu zi din România

Monden
Cu ce se ocupă Marius Crăciun de la Survivor în viața de zi cu zi din România
Cu ce se ocupa Marius Crăciun

Marius Crăciun este noul concurent al emisiunii Survivor România, de la Kanal D, sezonul al doilea, făcând parte din echipa Războinicilor. Acesta a intrat de curând în competiție. El este câștigătorul emisiunii Ferma, de la Pro TV, în anul 2019. Iată cu ce se ocupă Marius Crăciun de la Survivor.

Cu ce se ocupă zilnic Marius Crăciun de la Survivor România

Marius Crăciun are vârsta de 25 de ani și este din Pitești. El este câștigătorul emisiunii Ferma. El a încasat premiul în valoare de 50.000 de euro, iar de curând a spus și ce a făcut cu acesta. Se pare că faima și banii nu l-au făcut pe Marius să se schimbe. El s-a întors la locul lui de muncă, fiind același om modest și educat, cum era și înainte de a participa la Ferma.

 „Lucrez unde lucram și înainte să intru în «Ferma». Sunt manager marketing la Departamentul Fitness de la Decathlon și fac reclamă pentru o campanie fitness. Mă ocup de echipă, verific stocurile, comand produsele, verific progranul de lucru al colegilor mei. Lucrez în două ture, de la 8.00 la 17.00, și de la 12.30 la 21.30.

Îmi doresc să pot antrena, să fiu antrenor de fitness, însă trebuie să urmez un curs de acreditare. Este în plan acest proiect. Îmi place foarte mult sportul, am centura neagră la karate și din când în când mai trec pe la centrele unde se antrenează copiii’, a povestit Marius Crăciun potrivit click.ro.

Cu ce se ocupă Marius Crăciun – ce a făcut cu premiul câștigat

Potrivit celor de la libertatea.ro, cu banii pe care i-a câștigat, Marius Crăciun și-ar fi cumpărat un apartament în orașul natal și a mai plătit și datoriile pe care le avea familia sa, fiind un real ajutor pentru aceasta.

„Cu banii câștigați am reușit să închid datoriile părinților și să iau un apartament în Pitești. Mama și tata locuiesc acum cu mine. De când mi-am luat căsuța, pot să spun că sunt mai liniștit. Am un confort și o liniște, e foarte bine să nu mai ai probleme. Lucrurile s-au așezat.”

Cu ce se ocupă Marius Crăciun – concurent la Survivor

Pregătit să înfrunte orice provocare, Marius Crăciun s-a alăturat echipei Războinicilor de la Survivor. Încă din primul joc a reușit să aducă puncte echipei sale.

Din cauza neajunsurilor, acesta este obișnuit cu greutățile. El a muncit de la o vârstă fragedă pentru a-și ajuta familia.

„Când eram copil, din cauza neajunsurilor aveam restanțe foarte multe, cu sume enorme și din această cauză era să fim dați afară din casă. Părinții mei au fost chemați la tribunal pentru a găsi o cale să plătească acea sumă dacă nu eram dați afară. Cineva ne-a ajutat, a girat pe numele lui pentru a lua acea sumă de bani și am plătit întreținerea”, după cum declara sportivul, pentru viva.ro.

Cu ce se ocupă Marius Crăciun – ocupațiile acestuia

Marius Crăciun este absolvent al Facultății de Educație Fizică și Sport. După 12 ani de activitate el a devenit membru echipei naționale olimpice la Judo.

Pe lângă acestea, războinicul mai practică și arte marțiale mixte și este pasionat de parkour. Chiar dacă job-ul pe care îl are nu necesită condiție fizică, acesta mai practică și bodybuilding și fitness.

PlaySport
Mesajul dur al lui Serghei Mizil după ce a murit Corduneanu: „Niciunul nu spune”
Ego.ro
BOMBĂ! Cine e tânara cu care se iubește nașul Andrei și al lui Cătălin Măruță. A fost ispită la Insula Iubirii
Digi24
O studentă le-a spus prietenilor că era încântată de o primă întâlnire. A doua zi, un picior de-al ei a fost descoperit într-un parc
Cancan.ro
Locul de poveste unde se va muta Kate Middleton, după diagnosticul de cancer. Prințesa de Wales va fi mai aproape de copiii săi
Stirile PROTV
Românca al cărei nume este gravat pe mașinile Tesla se luptă acum cu Elon Musk. Bolnavă de cancer, își dorește doar scuze
Romania TV
Alina Sorescu a dat MAREA VESTE înainte de Paşte
Capital.ro
Verdict pentru CARNEA de PUI din magazine. Toată România trebuie să afle
EVZ.ro
Ilie Năstase, viață amoroasă tumultoasă. Ar putea fi numărul 1 mondial și la femei
Adevarul
Farmacia din grădină. Rolul legumelor în prevenirea unor boli foarte grave, explicat de un renumit cercetător român
BZI.ro
Cât costă sicriul în care a fost depus Costel Corduneanu? Este model american de lux, din lemn masiv – FOTO
Spynews.ro
Ancuța Popoviciu va judeca în continuare cazul lui Vlad Pascu! Decizia de suspendare a fost amânată de CSM
Sport.ro
FOTO Tânăra desemnată "cel mai frumos copil din lume", apariție wow în costum de baie. La 23 de ani și-a eclipsat deja tatăl, un celebru fotbalist
Impact.ro
ȘOC! Cum arăta Gabriela Firea acum 20 de ani. Imaginile pe care SIGUR le-ai uitat
Parteneri
Ce preț are sicriul în care a fost depus Costel Corduneanu. Este un model unicat și de lux
Redactia.ro
FOTO Și-au bătut joc de Dembele. Cum a fost ironizat și Araujo, după ce a fost eliminat de Kovacs. Cele mai tari memeuri
Digisport.ro
De ce s-au bătut, de fapt, dacii cu romanii. Motivul pentru care Traian a vrut cu orice preț să cucerească Dacia
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
Vedeta de filme pentru adulți Jenna Jameson a mai primit o lovitură după ce medicii i-au spus că mai are câteva luni de trăit
Digi24
Românca al cărei nume este gravat pe mașinile Tesla se luptă acum cu Elon Musk. Bolnavă de cancer, își dorește doar scuze
Digi24
Nadia Comăneci, apariție-surpriză la București. Cum și cu cine s-a afișat fosta mare gimnastă
Unica.ro
Harry rămâne fără protecție în Marea Britanie. Care este decizia judecătorilor
EVZ.ro
Un cățel de usturoi seara. Cum se consumă și la ce ajută
Spynews
Decizie pentru cei care au TELEFOANE MOBILE. Klaus Iohannis tocmai a promulgat NOUA LEGE
Capital.ro
Cât de înalt poate fi gardul dintre vecini. Legea pe care toți românii care stau la curte trebuie să o cunoască
Antena 3
Și-a părăsit soțul pentru cel mai bun prieten al lui. Anunțul făcut acum la doar câteva luni de la divorț: „Plătim pentru orice...”...”
Avantaje
LOVITURĂ pentru milioane de PENSIONARI! Adevărul despre CREȘTEREA PENSIILOR! E ȘOCANT
Mediaflux
Ancuța Popoviciu va judeca în continuare cazul lui Vlad Pascu! Decizia de suspendare a fost amânată de CSM
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O ispită de la Insula Iubirii apare în cel mai recent videoclip de la Tzanca Uraganu. Livia nu este la prima apariție de acest gen
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro