Jador a sărit la bătaie la Survivor România. Momente șocante: ‘Ești nebun la cap?’

Jador a sărit la bătaie la Survivor România. Momente șocante: ‘Ești nebun la cap?’
ador, băgat în corzi de Culiță Sterp la Survivor: ‘Nu spui așa ceva la TV, mergem în junglă’

Survivor România 2021 este locul unde tensiunea a ajuns la cote maxime. Cele două echipe sunt mai hotărâte ca niciodată să lupte pentru a câștiga premiul suplimentar. Motiv pentru care s-a lăsat cu divergențe. Jador și-a ieșit din minți și a sărit la bătaie.

Tensiune la Survivor România

Toți concurenții de la Survior România au nervii întinși la maximum. Unii suferă de dorul de acasă, alții sunt mai hotărâți ca niciodată să de-a tot ce pot ei pentru a ieși învingători. Această luptă, însă, a scos la iveală multe orgolii. Tensiunea dintre concurenți a crescut, iar Jador si Andrei Dascălu par să nu se înțeleagă deloc. După ce a fost învins de Culiță Sterp, Războinicul a vrut să se retragă la bănci, însă a fost împins de cântăreț. Noul concurent de la Survivor România a reacționat imediat, adresându-i un apelativ jignitor.

„Ești nebun la cap?”, a spus acesta.

Colegii au intervenit pentru a calma situația, explicându-i acestuia că Jador are atitudinea asta de la începutul competiției și i-au recomandat să-l ignore.

 Aici trebuie să-ți oxigenezi creierul. Ai grijă doar de traseul tău și de energia ta. Ascultă vocea unui coleg de pe margine. Nu te mai lăsa enervat de oamenii din echipa cealaltă. Îți consumi energia pe ei și nu aici, i-ar fi spus Alin.

Ce legătură există între Alin Oprea și Albert

Dacă unii dintre concurenți sunt porniți spre scandal, alții sunt pașnici si își promit sprijin reciprioc indiferent de situație. Între Alin si Albert există o prietenie sinceră. Cei doi s-au ajutat in momentele grele. Discuția dintre ei este edificatoare.

Când aveam atâta cocos și îmi spuneai mai dă-mi și mie o bucățică îți dădeam, dar chestiile astea doar apropie două persoane, nu are cum sa despartă. Când eștii la pământ cu totul și o mâna ți-e întinsă e sinonim cu prietenie. Chiar îți mulțumesc că ai fost alături de mine, a spus Alin Sălăjean.

Pe de cealaltă parte, Albert i-a promis ca va prietenia dintre ei va continua si l-a asigurat de sprijinul său in continuare.

Cum ai fost și tu pentru mine, așa o să fiu și eu pentru tine orice ar fi. La orice ai nevoie de mine, vorbim. Cum tu nu m-ai lăsat să cad, nici eu nu te voi lăsa, i-a răspuns Albert lui Alin.

Prietenia dintre cei doi se pare că este bazată pe sinceritate, după cum a reiesit chiar din discuția celor doi.

Știi ce wow în relația noastră? Sinceritatea și pretenia poate părea de suprafață să ne aflăm slăbiciunile, te poți gândi la orice și noi doi am riscat chestiilea astea. Și dacă ne certăm la un moment dat tot ce am vorbit și este între noi rămâne între noi doi. Asta însemnă  prietenia adevarată , să nu profiți de slăbiciunile pe care ți le-am aratăt, a mai completat Alin.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI