Bogdan Mocanu, trădat de Andra Voloș? Ce a aflat despre ea și Jador: ”M-a scârbit”

Bogdan Mocanu, trădat de Andra Voloș? Ce a aflat despre ea și Jador: ”M-a scârbit”
Bogdan Mocanu, tradat de Andra Volos?

Bogdan Mocanu se iubește acum cu o tânără misterioasă, pe care nu vrea deocamdată să o prezinte în fața lumii, întrucât nu este persoană publcă și nici nu își dorește să devină una.

Bogdan Mocanu, trădat de Andra Voloș?

Cu toate acestea, artistul a mărturisit abia acum de ce s-a despărțit de Andra Voloș și ce legătură are cel mai bun prieten al lui, și anume, Jador.

Deși toată lumea credea că Bogdan Mocanu și Andra Voloș vor ajunge la altar, locuind împreună de mai multe luni, iată că lanțul de iubire dintre ei s-a rupt chiar din cauza unei persoane despre care Andra Voloș spunea că nu o suportă în preajma iubitului ei. Este vorba de Jador, cel mai bun prieten al lui Bogdan Mocanu, aceștia devenind foarte buni prieteni dinainte ca Bogdan și Andra să se cunoască.

Ce acuzații îi aduce Bogdan Mocanu fostei iubite

Andra își acuza, astfel, iubitul că ar face parte dintr-un anturaj nepotrivit. Dar adevărul s-a aflat acum chiar de la Bogdan Mocanu, care s-a declarat ”scârbit” de acțiunile Andrei Voloș, dând de înțeles că ea i-ar fi făcut avansuri chiar lui Jador, în ciuda faptului că toți credeau că cei doi nu se suportă, de fapt.

„Să zică Andra mulțumesc că a plecat Jador și că nu a mai stat să dezbatem subiectul. Nu știu cine pe cine a căutat, dar când am auzit, m-am scârbit. Jador e prietenul meu bun, e fratele meu. Știu și când se duce la baie. Și nu știu cine ar putea face o chestie ca asta când eu sunt simbolul prieteniei. Așa auzeam și eu prin casă, că nu îl suportă, că umblu cu el, dar, aparent, lucrurile și gusturile se schimbă”, a declarat Bogdan Mocanu, pentru Showbiz Report.

Iată că acum însă, Bogdan Mocanu preferă să uite trecutul și să privească către viitor, cu o altă persoană, despre care nimeni nu știe cine e. Dar despre această tânără misterioasă, artistul a afirmat că este mai matură decât el, dar și mai mare cu câțiva ani, fapt care nu-l deranjează deloc, ajutându-l să își revină din suferință.

Când a aflat Andra Voloș că Bogdan ar avea o altă iubită, aceasta a postat un mesaj pe rețelele de socializare, la începutul acestui an.

”Orice femeie își dorește să fie frumoasă, însă ceea ce înseamnă frumos pentru una poate fi urât pentru alta. Evident, frumusețea este un termen relativ. A fi frumoasă înseamnă să crezi că ești frumoasă. A fi frumoasă nu înseamnă doar să te îmbraci frumos sau să te fardezi bine. În primul rând, ca sa te simți frumoasă nu trebuie să te compari cu o altă femeie”, a scris Andra Volos.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI