Ivana Trump, fosta soție a lui Donald Trump, a murit. Mesajul copleșitor postat de fostul președinte american

Ivana Trump, fosta soție a lui Donald Trump, a murit. Mesajul copleșitor postat de fostul președinte american
A murit Ivana, prima sotie a lui Donald Trump

Ultima oră! Ivana, fosta soție a lui Donald Trump, a murit la vârsta de 73 de ani. Mama celor trei copii ai fostului președinte al Statelor Unite ale Americii a încetat din viață în vila ei din Upper East Side din New York. Ce mesaj emoționant a transmis fostul lider american.

A murit Ivana Trump, prima soție a lui Donald Trump

Donald Trump tocmai a făcut un anunț cutremurător pe rețelele sociale. Fosta lui soție, Ivana, a încetat din viață la vârsta de 73 de ani. Regretata femeie de afaceri a murit în casa ei din Upper East Side, orașul New York.

Fostul președinte american a postat un mesaj sfâșietor legat de dispariția mamei copiilor săi, Eric, Ivanka și Donald junior.

„Sunt foarte întristat să îi informez pe toți cei care au iubit-o, dintre care sunt mulți, că Ivana Trump a murit acasă la ea, în locuința sa din New York. A fost o femeie minunată, frumoasă și uimitoare, care a dus o viață grozavă și inspirațională.

Mândria și bucuria ei au fost cei trei copii ai ei, Donald Jr., Ivanka și Eric. Era atât de mândră de ei, așa cum eram toți atât de mândri de ea. Odihnește-te în pace, Ivana!”, a transmis fostul lider american Donald Trump, conform publicației The Washington Post.

Fosta soție a lui Donald Trump avea 73 de ani

Vestea fulgerătoare a dispariției primei doamne Trump a stârnit vâlvă în mediul online. Un purtător de cuvânt al lui Donald Trump a confirmat vestea morții Ivanei la ABC News.

Familia fostului lider american a emis un comunicat de presă, exprimându-și regretul și tristețea față de moartea afaceristei Ivana Trump:

„Cu profundă tristețe anunțăm trecerea în neființă a iubitei noastre mame. A fost o femeie incredibilă, o forță în afaceri, un atlet de talie mondială, o frumusețe radiantă, o mamă și o prietenă grijulie. Ivana Trump a fost o supraviețuitoare.

Ea a fugit de comunism și a îmbrățișat această țară. Și-a învățat copiii despre seriozitate și duritate, compasiune și determinare.”, a declarat acesta.

Ivana și Donald Trump au format unul dintre cele mai influente cupluri din showbizul de la New York în anii ’80 înainte de divorțul lor, la fel de public și dezordonat, după ce Donald Trump și-a cunoscut următoarea soție, Marla Maples.

Cu toate acestea, în ultimii săi ani de viață, Ivana Trump mărturisea în cartea sa că ea și tatăl copiilor ei reveniseră la sentimente mai bune. Mai mult, cei doi foști soți ar fi vorbit la telefon o dată pe săptămână, potrivit spuselor regretatei în 2017.

Urmăriți Playtech.ro și pe