Donald Trump, îndrăgostit lulea de Prințesa Diana? Secretul lui s-a aflat, ce îi tot trimitea

Donald Trump, îndrăgostit lulea de Prințesa Diana? Secretul lui s-a aflat, ce îi tot trimitea
Donald Trump, indragostit de Diana?

Cu numai câteva luni înainte ca ea să moară, în 1997, Donald Trump a spus că și-ar fi dorit să își încerce norocul cu Prințesa Diana și să aibă o relație romantică.

Donald Trump, îndrăgostit lulea de Prințesa Diana?

Într-un interviu pentru Howard Stern, acesta a recunoscut când a fost întrebat:

”De ce cred oamenii că este egoist să spui că nu ai putea ajunge (n.red. la inima lui Ladi Di)? Ai fi putut, nu? ” întrebă Stern.

„Cred că aș fi putut”, a spus Trump, pe atunci un adevărat magnat.

Mai mult, acesta i-a lăudat frumusețea remarcabilă:

„De fapt, era foarte frumoasă. Am crezut că este supermodel frumos. A avut momente în care nu arăta grozav și a avut momente în care arăta mai bine decât oricine din lume „.

„Vă spun ce, cred că este magnifică. Lady Di a fost cu adevărat o femeie cu o mare frumusețe. Am văzut-o de câteva ori ”, a spus el.
„Era foarte frumoasă și oamenii nu-și dau seama cât de frumoasă era. Avea înălțimea, avea frumusețea, avea pielea, totul”, a spus acesta. De asemenea, el a scris în cartea sa din 1997, The Art of Comeback „Am un singur regret, că nu am avut niciodată ocazia să o curtez pe Lady Diana Spencer”.

Mai târziu, în 2016, Trump i-a spus lui Piers Morgan că a întâlnit-o pe Diana o singură dată și că a fost „minunată”.

Prietenul răposatului membru al familiei regale, Selina Scott, a povestit despre cum o ”bombarda” cu buchete de flori, însă Diana nu a răspuns la ”insistențele” lui Donald Trump.

Câți bani ar putea câștiga Melania, în urma divorțului de Donald Trump

Se spune că divorțul Melaniei Trump de Donald Trump poate fi unul imininent, dar mișcarea ar putea să o umple de bani pe aceasta. Divorțul  fostei Prime Doamne ar însemna nu mai puţin de 50 de milioane de dolari, de altfel, cu mai mult decât au primit celelalte două neveste ale lui Trump, după despărțirea lor.

Menționăm că prima nevastă, Ivana Trump, s-a ales cu doar 14 milioane de dolari, un apartament în New York şi o reşedinţă în Connecticut, iar cea de-a doua nevastă,  Marla Maples, ea a sfârşit cu o sumă aproape infimă, de doar 2 milioane de dolari, acesta fiind şi cel mai scurt mariaj al magnatului.

“Am crescut cu o familie frumoasă și am avut o copilărie minunată. Părinții mei ne-au învățat că educația, munca și familia sunt lucruri importante”, a povestit Melania Trump despre viața sa, potrivit publicației Tatler.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI