iUmor Live Stream Online pe Antena 1 – Ediția de sâmbătă, 29 februarie

iUmor Live Stream Online pe Antena 1 - Ediția de sâmbătă, 29 februarie
Emisiunea iUmor de pe Antena 1  - ediția a doua de sâmbătă 29 februarie.

Premiera sezonului opt iUmor adus, sâmbăta trecută, momente de excepție fanilor emisiunii. Am avut magie digitală, dansuri inedite, balada bombardierului, stand-up istoric și multe, multe alte momente ce sigur v-au lăsat fără replică!

Emisiunea iUmor de pe Antena 1  – ediția a doua de sâmbătă 29 februarie

Obișnuit cu scena de teatru și cu cea de film, Bogdan Mălăele nu face de foarte mult timp stand-up, așa că a fost avertizat de colegii săi că scena de la iUmor nu este una ușoară! A pășit pe scena iUmor puțin emoționat, dar, după cum a recunoscut și el, s-a

„relaxat instant când am văzut ținuta Deliei, privirea tăioasă a lui Cheloo și am auzit râsul inconfundabil al lui Bendeac.”

Ștefania Costache o apariție de senzație

Cardiacii au trebuit să își ia tensiunea și tratamentul, înainte de a urmări momentul Ștefaniei Costache de pe scena iUmor.

Ștefania a fost la prima sa prezență pe o scenă și prima oară când a făcut stand-up. A avut emoții uriașe în culise, dar în momentul în care a urcat pe scenă, toate ezitările și grijile au dispărut.

Numărul lui Vlad Șchiopu

Micuț, sfios și tare simpatic, Vlad Șchiopu a primit un tur special al platoului iUmor de la nimeni alții decât Șerban Copoț și Dan Badea, pe care concurentul a mărturisit că și-a dorit foarte mult să-i cunoască.

Cu toate că a fost întrebat de mai multe ori, Vlad Șchiopu a ales să păstreze misterul în ceea ce privește numărul pe care l-a pregătit pentru jurații iUmor. Când s-a apăsat PLAY, carapacea timidă a lui Vlad s-a spart! Jurații au rămas cu gura căscată privindu-l.

Mihai Bendeac a plâns la finalul unui număr de la iUmor

Adrian Stoica, concurentul român stabilit în Italia de 23 de ani, a reușit ca la sfârșitul momentului său de pe scena iUmor din ediția a doua să îi facă pe Mihai Bendeac și pe Dan Badea să plângă.

Adrian a urcat pe scenă împreună cu câinele său, Hurricane, cãci în prezent se ocupă cu dresajul canin despre care îl descrie chiar el:

“Nu l-aș considera dresaj, dog coach ține de tot ce este comportament canin, pregătire fizică și educare”.

Andrian Stoica la iUmor.
Emisiunea iUmor de pe Antena 1  – ediția a doua de sâmbătă 29 februarie.

Jurații, dar și prezentatorii, au fost impresionați până la lacrimi de legătura dintre concurent și Hurricane

  • Delia a recunoscut că “a fost de departe cel mai frumos moment de la iUmor”.
  • Cheloo a spus “mă sperie ideea de a avea un câine atât de deștept în casă”.
  • Dan Badea a fost uimit de Hurricane și avea ochii în lacrimi la finalul momentului pregătit de Adrian Stoica: “Mai sunt și momente inexplicabile la iUmor, nu știu ce m-a făcut să am starea asta, ce anume mi-a transmis”.
  • Mihai Bendeac a rămas atât de impresionat de ceea ce a văzut pe scenă, încât nici nu și-a găsit cuvintele când s-a ajuns la momentul de jurizare: “Mi-a plăcut foarte mult, dar nu pot să vorbesc acum, o să fac asta la testimoniale”.

Telespectatorii vor putea urmări în această seară, de la ora 20:00, la Antena 1, de ce au plâns Mihai Bendeac și Dan Badea într-o nouă ediție iUmor!

CONECTEAZA-TE CU iUMOR
Subscribe pe ? Youtube
Like pe ? Facebook | Follow pe ? Instagram
​Afla noutati despre pe site ? iUmor

? Distracția continuă și în online > iUmor pe AntenaPlay ? Vezi ediții integrale ?​ https://s.a1.ro/iCvPypB

? INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV – Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube