iUmor Live Stream Online pe Antena 1 – Ediția de sâmbătă, 2 mai

iUmor Live Stream Online pe Antena 1 – Ediția de sâmbătă, 2 mai
Emisiunea iUmor de pe Antena 1 - ediția de sâmbătă 2 mai.

Nu uitați să vizionați o nouă ediție a emisiunii iUmor, de pe Antena 1, din această seară, imediat după Observator, vă așteaptă o porție sănătoasă de râs alături de juriul format din Delia, Bendeac și Cheloo și prezentatorii Șerban Copoț și Dan Badea.

Emisiunea iUmor de pe Antena 1 – ediția de sâmbătă 2 mai

Unul dintre jurații iUmor, Mihai Bendeac, are un râs care te face să nu poți să te abții să nu răzi când îl auzi. Acesta are crize de râs chiar în cadrul emisiunii și stârnește amuzamentul celor prezenți dar și a telespectatorilor, până la lacrimi. Cu ce seamănă râsul acestuia?

„El e un om inteligent”, spune Delia, „dar când apare câte o femeie…”

https://www.youtube.com/watch?v=cRmZuHww2KA

Câştigătoarea celei de-a noua ediţii iUmor este Cristina Garcia

Concurenta care a venit direct din Madrid, cu un număr de contorsionism, Cristina Garcia, a fost favorita publicului, câștigând cea de-a noua ediție iUmor, astfel fiindu-i asigurat locul în finala show-ului. Jurații au fost cuceriți de numărul pregătit de aceasta, chiar dacă la început  au fost speriați de recuzita folosită de aceasta.

“Provin dintr-o familie de circari, aşa că am învăţat acasă tot ce ştiu! Reprezint cea de-a cincea generaţie de acrobaţi!”, le-a mărturisit Cristina juraţilor iUmor.

Cristina Garcia a impresionat juriul

“Senzaţională! Sunt cucerită! Femeia nu are oase!”, a exclamat Delia, imediat după momentul Cristinei.

Pe Mihai Bendeac însă, concurenta l-a lăsat fără cuvinte, la propriu: “Mă şocam eu de mine însumi!”, a glumit în culise juratul iUmor, după momentul Cristinei.

Cristina Garcia
Emisiunea iUmor de pe Antena 1 – ediția de sâmbătă 2 mai.

Concurenții ajunși în finala iUmor i se alătură

Alături de Cristina Garcia, în finala iUmor i se alătură următorii concurenți, câștigători ai celor opt ediții anterioare :

  • Marius Coandă
  • Anghel Constantin
  • Adrian Stoica
  • Teodorei Nedelcu
  • Eduard Vacariu
  • Bogdan Nonic
  • Magdalenei Chihaia
  • Alinei Rîbu.

Votează-ți favoritul în aplicația iUmor

Prin intermediul „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, cei trei jurați își exprimă opțiunea. Concurenții care vor obține cel puțin două voturi favorabile, vor avea posibilitatea de a fi votați de către telespectatori prin intermediul aplicației iUmor. Această aplicație a fost special creată de Antena 1. Votul telespectatorilor începe în timpul ediției respective și se termină a doua zi la ora 16:00.

Concurentul care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi desemnat ca și câștigător al ficărei ediții și va fi anunțat în cadrul Observatorului de la ora 16:00, de luni.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI