iUmor s-a mutat miercuri. Care au fost cei mai tari concurenți din 3 martie VIDEO

Emisiunea de divertisment iUmor de pe Antena 1 a ajuns la ediția cu numărul 3. Începând cu această săptămână această emisiune va fi difuzată miercurea, începând cu ora 20;30. Iată care au fost cei mai tari concurenți ai ediției a treia, din 3 martie 2021.

Ediția a treia a emisiunii iUmor – 3 martie 2021

Unul dintre cele mai amuzante numere de stand-ul comedy din ediția a treia a emisiunii iUmor, difuzată miercuri 3 martie 2021, a fost cel a lui Mădălin Cîrje, concurentul venit tocmai din Bihor. El a afirmat că nu a venit la iUmor pentru premiu ci ca să se distreze și să îi distreze pe jurați.

După numărul acestuia, Mihai Bendeac a făcut următoarea afirmație:

„Dacă am avea unul ca tine în fiecare zi, iUmor ar fi viața mea, sufletul meu”.

“Mie mi-a plăcut mai mult contextual decât textul. Eu zic să îl angajezi și pe el”, i-a spus Cheloo lui Mihai Bendeac.

A treia ediție a emisiunii iUmor – 3 martie 2021 : Mădălin Cîrje

Mădălin Cîrje a făcut o glumă despre iubita lui a a lui Tătărușanu. Toți au râs în hohote, însă Bendeac a considerat-o a fi gluma sezonului:

“Eram și cu Steaua în perioada aia, era mai dificil”, mărturisește Mădălin potrivit a1.ro.

A treia ediție a emisiunii iUmor – 3 martie 2021: Mihai Coman

Un alt concurent care a pășit pe scena de la iUmor în a treia ediție a emisiunii din data de 3 martie 2021, a fost Mihai Coman. Acesta a urca pe scena iUmor plin de emoții. El are 45 de ani și este de profesie jurist și a vrut să le demonstreze juraților că și juriștii pot fi haioși. El a primit două like-uri de la Delia și de la Bendeac.

“Când spun de câți ani este căsătorit, toată lumea încearcă să afle de la mine care este secretul pentru că zic ‘e lungă și fericită’. Eu pot să spun care este secretul pentru o căsnicie lungă, ca să pară totuși că am și o căsnicie fericită pentru că am sunat-o mai devreme din culise să mă laud că voi presta în seara asta pentru 3 minute și încă râdea când i-am închis”, mărturisește Mihai despre căsnicia sa.

“Textul a fost foarte bun. Dacă textul vă aparține, v-aș ruga pe viitor să continuați să faceți asta și să încercați să găsiți artiști, interpreți pentru textile dumneavoastră. (…) Îmi pare rău că un text atât de bun nu a fost pus aproape deloc în valoare”, a spus Mihai Bendeac după momentul lui Mihai Coman.

A treia ediție a emisiunii iUmor – 3 martie 2021: Daria Ștefania

Daria Ștefania este eleva din clasa a 11-a, îmbrăcată în negru care a participat la ediția a treia a emisiunii iUmor cu un număr de autoironie și umor negru.

“Textul tău a fost foarte bun. (…) Este în top trei texte pe care le-am auzit sezonul ăsta”, a spus Mihai Bendeac.

“Am fost foarte, foarte afectat (…) de acest fenomen. Am avut foarte mulți concurenți efectiv pe un soi de pilot automat. (…) Oameni care turuie un text”, a adăugat Mihai Bendeac în culise.

A treia ediție a emisiunii iUmor – 3 martie 2021: Natanticu

Invitatul special al ediției cu numărul 3 a emisiunii iUmor a fost Natanticu. Acesta a avut un număr de stand-up despre studenție și despre faptul că nu a uitat de unde a plecat.

“Asta este o chestier care pe mine mă prinde orice s-ar întâmpla. Povești de-astea din microspațiul șușelor, mai ales alea din anii 90 mă termină. Lumea aia de nimic a divertismentului”, a spus Mihai Bendeac despre numărul lui Natanticu.

“Domnul Natanticu a sosit la iUmor și a demonstrant, cu toate că nu era cazul, faptul că este un stand-uper de primă linie”, a adăugat Cheloo.

A treia ediție a emisiunii iUmor – 3 martie 2021: Donald Trump

Un alt invitat special a celei de-a treia ediție a fost Donald Trump interpretat de actorul Radu Pietreanu. Acesta a venit la iUmor să vorbească despre asemănările dintre America și România și să îi ia la roast pe cei trei jurați.

„Mie mi se pare o apariție extraordinară. Cine contestă Vacanța Mare contestă umorul din România. Și ne bucurăm că omul a vrut să vină aici”, spune Cheloo despre momentul lui Radu Pietreanu.

A treia ediție a emisiunii iUmor – 3 martie 2021: alte numere

  • un concurent a venit deghizat Roby Roberto, personajul din Băieți de oraș
  • doi concurenți au venit deghizați în Roby Roberto și Malone, personajele din Băieți de oraș
  • Andra Bucur a venit la iUmor să arate care e cea mai mare pasiune a ei, dansul sportiv.
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI