Iuliana Luciu, despre relația cu Liviu Vârciu. Cei doi se văd des: „Ne înțelegem foarte bine” EXCLUSIV

Iuliana Luciu, despre relația cu Liviu Vârciu. Cei doi se văd des: „Ne înțelegem foarte bine” EXCLUSIV
Iuliana Luciu se înțelege bine cu Liviu Vârciu

S-au dus vremurile în care Iuliana Luciu avea joburi peste joburi, lucru valabil de altfel pentru majoritatea vedetelor autohtone. În ultima perioadă, toate angajamentele sale la tv, cât și ca actriță au avut legătură cu Liviu Vârciu. Putem zice chiar că a devenit „dependentă” de acesta!

Iuliana Luciu, ajutată în carieră de Liviu Vârciu

Cele două vedete lucrează împreună la emisiunea de la Antena 1 unde Liviu e co-prezentator alături de Andrei Ștefănescu. Iar ultima apariție într-un film a fostei asistentee TV a fost în cel produs tot de Vârciu. Cei doi se cunosc de aproximativ 10 ani, timp în care au mai colaborat și la alte proiecte.

Pentru cei care au uitat, Iuliana Luciu a debutat în muzică încă de la vârsta de 15 ani. Apoi s-a reorientat spre actorie, o meserie care merge destul de bine în România. Cândva era în mare vogă, mai ales în perioada în care juca în telenovele alături de sora sa, Nicoleta Luciu.

Iuliana Luciu lucrează alături de el la Antena 1

În prezent a reușit să se mențină încă în showbizul autohton, în timp ce alte colege de breaslă s-au reorientat spre alte domenii. Alături de alți trei colegi de platou, Iuliana este un fel de asistentă a lui Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu la emisiunea pe care aceștia o prezintă.

Este vorba de „Prețul cel bun” de la Antena 1. În această emisiune, zeci de concurenți își testează inspirația în ceea ce privește prețul corect al unui produs, dar, mai ales, încearcă să ajungă cât mai departe și să plece acasă cu premii oferite.

A jucat benevol în filmul lui Liviu Vârciu

În prezent, actrița nu mai are alte joburi care să-i aducă venituri extra. Ultima sa apariție într-un fim are legătură tot cu Liviu Vârciu. Ea a jucat în „Zăpadă, ceai și dragoste”, producția în care Liviu Vârciu și-a investit averea și care s-a bucurat de un mare succes pe Netflix.

„Lucrez la emisiunea lui Liviu Vârciu, iar ultimul film în care am jucat este cel al lui. Colaborăm și ne înțelegem foarte bine”, a declarat Iuliana Luciu în exclusivitate pentru Impact.ro.

Potrivit însă mărturisirilor făcute de actor, colegii săi care au apărut în această peliculă au jucat benevol, neavând buget pentru a-i plăti. Cu toate astea, Liviu Vârciu i-a făcut mamei sale o vilă într-un cartier rezidențial.

„Sincer vă spun: fără bunăvoința colegilor de a accepta să joace fără plată, dar și fără relațiile mele vizavi de locurile alese pentru filmare, nu m-aș fi putut descurca. Însă, după ce am tras linie, am ajuns la concluzia că pot să o iau de la capăt, fiindcă filmul a reușit să fie apreciat și investiția mea salvată”, declara Liviu Vârciu pentru Impact.ro.

Cum actorul a anunțat că va face și partea a doua a acestui film, Iuliana își va continua astfel cariera de actriță, reîncepută în forță.

Aniversare cu prietenii

Iuliana a împlinit ieri 35 de ani, iar prima care i-a urat „La mulți ani” a fost, ca de obicei, sora sa Nicoleta Luciu, mamă a patru copii stabilită cu familia la Miercurea Ciuc. Potrivit celor mărturisite de sărbătorită, aceasta și-a aniversat ziua în prezența câtorva prieteni.