Iulia Vântur și Salman Khan, în doliu. Mesajul postat de actorul de la Bollywood

Iulia Vântur și Salman Khan, în doliu. Mesajul postat de actorul de la Bollywood
Iulia Vântur și Slaman Khan sunt în doliu

Iulia Vântur și Salman Khan poartă doliu la scurt timp după ce au mai pierdut o persoană dragă sufletului lor. Ce mesaj a postat cunoscutul star de la Bollywood?

Iulia Vântur și Salman Khan, în doliu

Cunoscutul cuplu de la Bollywood trece din nou peste clipe extrem de grele. Iubitul fostei știriste de la noi a pierdut încă o persoană dragă lui. Acesta a primit vestea tragică în urmă cu puțin timp, ulterior anunțându-i și pe fanii săi. Actorul indian are parte de multe încercări în ultima vreme. Rishi Kapoor, un veteran al cinematografiei de la Bollywood și unul din oamenii pe care iubitul blondinei îi adora s-a stins din viață la vârsta de 67 de ani. Kapoor a fost diagnosticat cu leucemie în anul 2018, în anul 2019 s-a întors în India după ce a urmat un tratament la New York, dar cancerul a recidivat anul acesta. Decesul său vine la doar o zi după moartea lui Irrfan Khan, altă legendă a filmelor indiene. „Odihnește-te în pace! Multă putere, pace și lumină familiei și apropiaților”, a transmis actorul.

La finele lunii martie, iubitul Iuliei Vântur s-a despărțit cu greu de nepotul său care s-a stins din viață la doar 38 de ai. „As u said “we fall, we break, we fail but then we rise, we heal, we overcome” @aaba81 u left too soon ??❤️ #realstrong #rip”/ „După cum spuneai . Ai plecat prea curând. Odihnește-te în pace!”, a fost mesajul blondinei.

Salman Khan și ulia Vântur, din nou în doliu
Salman Khan și ulia Vântur, din nou în doliu

„Simt că te încorsetează mai mult şi că te limitează mai mult”

„Acum, sincer, nu ştiu dacă îmi mai doresc atât de mult să mă căsătoresc. Cu siguranţă un copil este un dar de la Dumnezeu. Dacă Dumnezeu consideră că e bine să am un copil, atunci îl primesc cu drag. Însă, în privinţa căsătoriei, nu sunt sigură că mai e ceea ce îmi doresc. Uitându-mă în jurul meu, nu ştiu dacă asta e varianta câştigătoare pentru doi oameni care se iubesc. Simt că te încorsetează mai mult şi că te limitează mai mult. Se întâmplă ceva. Întotdeauna am crezut că oamenii nu au de ce să se schimbe, e doar un act. Dar se întâmplă ceva intern, habar n-am. Dar nu mi se mai pare atât de atractiv, sinceră să fiu”
Iulia Vântur

Urmăriți Playtech.ro și pe