Iulia Vântur și Salman Khan au făcut acum anunțul, la emisiunea lui Măruță! După ani de relație, el face pasul dorit de româncă

Iulia Vântur și Salman Khan, anunț la emisiunea lui Măruță

Iulia Vântur și Salman Khan au apărut pentru prima oară împreună la TV. Ce anunț au făcut aceștia, la insistențele lui Măruță? Fosta știristă a fost vizibil emoționată.

Iulia Vântur și Salman Khan, anunț la emisiunea lui Măruță

Iulia Vântur a fost o prezență din ce în ce mai lacomă cu declarațiile despre viața personală odată cu mutarea în India. Aceasta a luat viața de la capăt după ce s-a despărțit de Marius Moga. Fosta știristă a lăsat în urmă faima pe care și-a făcut-o cu trudă și s-a amplasat bine în lumina reflectoarelor de la Bollywood.

Deși mulți sperau să fie mai îndrăzneață în ceea ce privește relația cu Salman și să împărtășească mai mult din viața de vis pe care și-a făcut-o departe de plaiurile natale, fosta prezentatoare de televiziune vine în prim-plan tot doar cu vești despre carieră. Cunoscutul cuplu a apărut împreună în cadrul emisiunii „La Măruță”, de la Pro TV. Iulia a fost vizibil emoționată de apariția partenerului ei pe micile ecrane de la noi din țară.

Iulia Vântur și Salman Khan vor vizita în curând România
Iulia Vântur și Salman Khan vor vizita în curând România

„În curând”

Dat fiind faptul că activitatea ei s-a oprit din cauza crizei sanitare, mai cu seamă că se află în izolare pentru că și în India virusul face în continuare ravagii, a decis să accepte invitația lui Cătălin Măruță. Actorul indian a fost rugat insistent de prezentator să intre în cadru și să stea de vorbă cu publicul român, iar deși prezenta semne că nu o să cedeze rugăminților lui Măruță, acesta s-a așezat ulterior pe canapeaua aflată în spatele iubitei sale.

“Bună, Salman! Ce faci?”, a spus prezentatorul de la Pro TV. “Bine, mulțumesc”, a răspuns celebrul actor de la Bollywood. „Când veniți în România?”, a mai întrebat Cătălin Măruță. “În curând”, a zis Salman Khan, fără să ofere alte detali despre vizita mult așteptată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI