Iulia Vântur s-a îmbogățit instant datorită lui Salman Khan. Actorul tocmai ce a semnat două contracte uriașe!

Iulia Vântur s-a îmbogățit instant datorită lui Salman Khan. Actorul tocmai ce a semnat două contracte uriașe!
Salman Khan, contracte uriașe

Viața Iuliei Vântur pare una mai mult decât perfectă. După ce a reușit să pună mâna pe un rol uriaș în cariera sa de actriță, acum se bucură și de reușitele iubitului. Salman Khan a semnat două contracte uriașe care îl vor propulsa de-a dreptul.

Salman Khan a semnat două contracte uriașe

Salman Khan are parte de o perioada extrem de bună pe plan profesional. Celebrul actor a pus mâna pe două contracte deosebit de importante. Big Boss 13 a primit o prelungire de o lună. Dacă se va întâmpla acest lucru, Salman va trebui să facă schimbări la filmul său, Radhey’s Dates, pentru care se pregătește intens.

Conform știrilor, actorul nu este pregătit să avanseze și să-l împuște pe Radhey în peliculă. Cu toate astea, vrea să înceapă filmările cât de curând și să ofere fanilor deznodământul așteptat. Amintim că Big Boss urma să aibă loc în luna ianuarie 2020. Big Boss 8 a fost găzduit de Farah Khan, după plecarea lui Salman.

Salman Khan se bucură de un real succes
Salman Khan se bucură de un real succes

Iulia Vântur, despre viața din India

„M-a încercat teama, nu e uşor să laşi tot ce ai construit şi să o iei de la zero. În India a trebuit să o iau de la zero ca individ, să mă adaptez unei lumi noi, diferite. A fost şi este un proces personal transformator intens. India mi-a oferit oportunitatea să redescopăr cine sunt dincolo de job, nume, statut, fără prietenii de-o viaţă, familie şi mediul cunoscut. Pentru o femeie care a muncit de la vârsta de 15 ani şi a reuşit prin forţe proprii să obţină un statut, să construiască deja o carieră, e uşor inconfortabil să revină la statutul de «novice» sau să fie privită doar prin prisma unei asocieri. Trebuie să depun eforturi mai mari să dovedesc că merit să fiu într-un proiect datorită calităţilor şi muncii mele, nu datorită unei asocieri”
Iulia Vântur

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI