Iulia Vântur, mesaj emoționant din India, către români. Ce a transmis de Ziua Națională

Iulia Vântur, mesaj emoționant din India, către români. Ce a transmis de Ziua Națională
Ce le-a transmis fanilor straini

Iulia Vântur a părăsit România pentru India de mai bine de șase ani de zile. Ea s-a mutat alături de Salman Khan, cel alături de care trăiește o poveste de dragoste. Vedeta a venit în țară în vara anului acesta ca să petreacă timp cu familia și prietenii ei. Dorul de țară este din ce în ce mai puternic, dar vedeta a ales să își ducă traiul în India.

Iulia Vântur, despre dorul de România

Chiar și așa, Iulia Vântur nu uită de țara pe care o numește acasă. De Ziua Națională a României, ea a transmis un mesaj emoționant. Vedeta a făcut un live pe pagina ei de Instagram, unde a vorbit cu fanii, atât în limba română, cât și engleză.

Iulia s-a arătat nerăbdătoare să le răspundă fanilor la întrebări despre țara ei natală.

„Indiferent unde sunteți, mă bucur că suntem conectați acum. Vă rog să îmi trimiteți mesajele voastre, dacă aveți întrebări legate de România, locul în care m-am născut și unde am trăit aproape toată viața mea.

Locul care m-a educat și m-a crescut așa cum sunt acum. Văd și mesaje în română și mă bucur să le văd.

Motivul pricipal este Ziua Națională a României, pentru care am decis să intru live”, a anunțat Iulia Vântur.

Vedeta și-a îndemnat fanii străini să viziteze țara în care s-a născut

Vedeta a vorbit despre România și i-a îndemnat pe toți să o viziteze datorită peisajelor spectaculoase.

„România este foarte frumoasă. Avem totul acolo, avem munte, mare, istorie. Cred că și tinerii, copiii, dar și vârstnicii pot găsi activități pe care le vor aprecia în România”, a spus ea.

Fanii au fost curioși dacă are copii, iar iubita lui Salman Khan a mărturisit că își dorește pe viitor să devină mamă.

I-a fost foarte greu să se acomodeze în India

Cât despre plecarea ei din România, Iulia a mărturisit că nu i-a fost ușor să se acomodeze într-o țară străină. Prezentă la emisiuni din țara noastră, vedeta a vorbit despre faptul că plecarea în India a fost o alegere asumată.

„Oricât de greu ar fi şi oricât de jos de ajungi, din punct de vedere emoțional, nu faci decât să găsești putere pentru a te ridica şi mai sus.

Indiferent de situație, oriunde aș fi în lumea asta, eu mă am pe mine și ştiu că am cu ce și, știu că voi fi bine indiferent de situație.

Da, au fost momente în care aveam nevoie de părinți și aveam nevoie de prietenii mei de-o viață. Nu este ușor să trăiești într-o țară în care nu te-ai născut. Dar mi-am dorit să ajung acolo. A fost o alegere pe care am făcut-o cu bună știință…”, a declarat ea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI