Iulia Vântur, adevărul despre reușitele din India. Cum a ajuns să aibă atât de mult succes

Iulia Vântur, adevărul despre reușitele din India. Cum a ajuns să aibă atât de mult succes
Iulia Vântur și Salman Khan

Iulia Vântur este una dintre cele mai cunoscute vedete de la noi, chiar dacă aceasta trăiește în India de ani de zile. Se pare că aceasta se bucură și acolo de un succes răsunător, la fel ca în România. Ea a devenit celebră și are o bază de fani în ambele locuri, însă, abia acum a dezvăluit cum a ajuns să fie atât de cunoscută și în India.

Cum a reușit Iulia Vântur să aibă succes în India

Iulia Vântur trăiește o superbă poveste de dragoste alături de unul dintre cei mai cunoscuți bărbați de la Bollywood, Salman Khan. Se pare că mutarea în India a reprezentat o decizie bună pentru vedeta care a cunoscut culmile succesului încă de la primele apariții printre celebritățile de acolo.

Aceasta cântă, joacă în filme și dansează, iar aparițiile sale de pe covorul roșu sunt fără de cusur de fiecare dată. Totuși, nu multă lume știe cum a început totul, de fapt. Se pare că Iulia Vântur s-a lăsat purtată de val și a interpretat o piesă în română și imediat a fost remarcată, iar, de acolo, totul este istorie.

„Eram într-o seară în primele mele călătorii în India cu o gașca de prieteni şi m-au rugat să cânt o piesă în română. Am ales colindul ” La Betleeem colo în jos”, acel colind pe care îl cânt în fiecare an părinților mei de Crăciun. Le-a plăcut şi au dorit să facă o piesă şi a devenit numărul 1.”, a spus Iulia Vântur la Sinteza Zilei.

Iulia Vântur, poveste de dragoste ca în filme cu Salman Khan. Cum s-au cunoscut

Iulia Vântur și-a început cariera în Iași, înainte de a prezenta știrile la Pro TV. Totuși, aceasta a devenit una dintre cele mai cunoscute vedete de la noi după ce a prezentat emisiunea ‚Dansez pentru tine’ alături de Ștefan Bănică. Se crede că Iulia Vântur l-ar fi cunoscut pe Salman Khan, unul dintre cei mai râvniți și cunoscuți bărbați din India, la festivalul de film de la Dublin.

La scurt timp, frumoasa blondină a decis să plece în India pentru a-și încerca norocul la Bollywood, iar Salman Khan vizita și el țara noastră în 2013 pentru un proiect. Nu a mai durat mult și în 2014 vedeta noastră a debutat în lumea filmelor din India, iar, de atunci, aceasta și partenerul ei formează cuplul de aur din respectiva țară. Iulia Vântur este din ce în ce mai căutată, fiind îndrăgită de publicul de acolo.

Iulia Vântur își dorește să devină mămică? Vedeta a spus totul

Relația ei cu Salman Khan este un subiect fierbinte de mulți ani, dar cei doi preferă să rămână cât mai discreți și să nu ofere foarte multe detalii despre viața lor amoroasă. Totuși, în trecut, blondina vorbea despre un viitor copil cu partenerul ei, explicând că a deveni mămică nu este o prioritate.

„Nu e o prioritate pentru mine, însă consider că un copil este o binecuvântare de la Dumnezeu. Dacă și când va fi să se întâmple… mă voi bucura de acest dar!”, spunea Iulia Vântur în trecut pentru revista Viva!.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI