20 iun. 2021 | 12:34

Iulia Vântur, călăuzită de divin? Vedeta a mărturisit ce a trăit în 2011 și cum s-a schimbat

Monden
Iulia Vântur, călăuzită de divin? Vedeta a mărturisit ce a trăit în 2011 și cum s-a schimbat
Iulia Vântur, călăuzită de divin? Vedeta a mărturisit ce a trăit în 2011 și cum s-a schimbat

De mai bine de șase ani, Iulia Vântur trăiește o frumoasă poveste de iubire cu actorul Salman Khan. În urmă cu o lună, blondina a revenit în România, după ce a locuit o bună perioadă de timp în India.

Recent, fosta prezentatoare tv a fost invitată la podcastul lui Mihai Morar, unde a povestit cum a ales să plece departe de țară, dar și care a fost cel mai mare sacrificiu pe care l-a făcut.

De ce a plecat Iulia Vântur în India

Iulia Vântur a renunțat la viața din România, pentru o nouă schimbare de care avea nevoie. Deși nu se aștepta, vedeta a dat marea lovitură în India. A lansat mai multe piese, care au strâns zeci de milioane de vizualizări într-un timp record.

”Să-ți lasi oamenii dragi si tot universul tau in care erai regina. Eu imi faceam programul, eu luam deciziile pentru mine fara sa afectez pe altcineva, ma refer la familia mea…Acolo dintr-odată, in India, a trebuit sa ma adaptez la o lume, care nu era a mea, o lume in care nimeni nu ma stia, habar n-aveau cine e fata asta a venit in India…si n-a fost usor.

A fost o calatorie care m-a dus intr-un loc in care-mi doream, dar nu credeam ca pot sa ajung. Cel putin nu in felul in care am ajuns. Se intampla un lucru atunci cand e momentul potrivit, nu mai devreme, nu mai tarziu. Momentul perfect pentru mine a fost in 2011, atunci am fost pentru prima data in India, dar a fost asa o vacanta, nu mi-am planuit-o eu. Viata m-a dus acolo. In momentul in care am plecat din aeroport din Mumbai, imi venea sa plang ca plecam de acolo. Mi-am promis ca o sa ma intorc acolo”, a povestit Iulia Vântur.

Ce spunea despre Salman Khan

Iulia Vântur s-a mutat în India în 2012, iar de mai bine un deceniu are o relație cu celebrul actor, Salman Khan, care este cu circa 15 ani mai în vârstă decât ea.

„Suntem pe același vibe creativ. Nu mi-am imaginat că voi ajunge să cânt și mai ales în India, însă viața aduce provocări, ce se pot transforma în daruri, dacă avem curaj să le primim. Oamenii se adaptează la orice dacă există voință, toleranță. Am învățat să mă adaptez la un alt stil de viață, nu a fost mereu ușor, dar mă bucur că am ajuns la o stare de echilibru”, spunea Iulia Vântur.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
O legendă a cinematografiei a încetat din viață. S-a stins o mare stea
Capital.ro
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii, înainte de Paşte
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VEȘTI bune de la Guvern. Cine beneficiază de PENSIE înainte de termen
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro