Iulia Vântur, anunț de ultimă oră despre Salman Khan. Ce veste a dat despre relația cu actorul

Iulia Vântur, anunț de ultimă oră despre Salman Khan. Ce veste a dat despre relația cu actorul
Iulia Vântur, despre relația cu Salman Khan

Iulia Vântur vine cu un anunț de ultimă oră despre Salman Khan. Cunoscuta fostă știristă le-a oferit fanilor o veste despre relația cu actorul. Ce a mărturisit celebra blondină?

Iulia Vântur, anunț despre relația cu Salman Khan. Ce a spus despre povestea lor de iubire?

Iulia Vântur se bucură de una din cele mai discutate povești de iubire. Jurnaliștii din India și cei din România scriu deseori despre relația dintre ea și Salman Khan. Cunoscuta fostă știristă a ales în urmă cu ani buni să părăsească meleagurile și să-și schimbe viața.

Lucurile îi merg fantastic pe toate planurile, iar din când în când revine acasă pentru cei dragi și pentru a-și rezolva mici probleme. Iulia s-a întors în țară în luna mai, iar fanii au rămas surprinși de perioada destul de lungă petrecută aici.

Blondina a recunoscut în emisiune la Teo Show că până și prietenii s-au mirat de faptul că se pot bucura mai mult de prezența ei. Cei din urmă erau obișnuiți ca fosta știristă să petreacă doar câteva săptămâni acasă, ulterior să se întoarcă în India.

„Dar într-o lună, o lună și ceva…”

În timpul acesta s-a zvonit că relația sa cu celebrul actor nu ar mai fi una bună, dar cu toate astea se pare că adevărul este altul. Blondina a decis să clarifice tot și să răspundă unei serii de întrebări și răspunsuri:

„Când te întorci în India? Ai spus că se va întâmpla curând, dar…”, a fost întrebată de un internaut. Răspunsul a venit imediat: „A trebuit să petrec în Europa o perioadă de timp mai lungă. Dar într-o lună, o lună și ceva o să mă întorc în India”, a scris ea în mediul online.

Fanii au dedus că totul merge perfect în relația sa cu Salman tocmai pentru că părea entuziasmată că se va întoarce în curând în brațele bărbatului pe care îl iubește.

„Oamenii știu foarte bine că asta este o prostie”

În urmă cu ceva timp a apărut o informație în mediul online care arăta că Salman Khan ar trăi o viață dublă. Concret, se spunea că actorul are o soție și copii care locuiesc în Dubai. Mai multe persoane au susținut acest lucru, iar vedeta s-a făcut nevoită să vină în prim-plan și să clarifice totul.

„Oamenii știu foarte bine că asta este o prostie. Nu știu de ce acei oameni de pe internet au postat asta. Și nu știu despre cine e vorba. Frate, toată lumea știe. Nu sunt căsătorit. Nu am o soție.

Locuiesc într-un apartament din India, unde am stat în ultimii 9 ani. Nu voi răspunde acestei persoane. Întreaga Indie știe unde locuiesc. Această persoană chiar crede că voi da un răspuns respectuos? Frate, nu am soție”
Salman Khan

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI